Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Το Μιλγουόκι ορίζει επισήμως την 14η Ιουλίου ως «Ημέρα Γιάννη Αντετοκούνμπο»
Το Μιλγουόκι ορίζει επισήμως την 14η Ιουλίου ως «Ημέρα Γιάννη Αντετοκούνμπο»

Το Μιλγουόκι ορίζει επισήμως την 14η Ιουλίου ως «Ημέρα Γιάννη Αντετοκούνμπο»

Σε άλλο επίπεδο περνάει το όνομ του εφετινού MVP του ΒΑ στο Μιλγουόκι, με τον υπεύθυνο της Κομητείας να ορίζει, μέσω επίσημης ς, τη 14η Ιουλίου ως «Giannis Antetokounmpo day (σ.σ. ημέρα ιάννη Αντετοκούνμπο».

Στην ο Κρις Άμπελε εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η κομητεία κατέληξε στο πρόσωπο του ιάννη Αντετοκούνμπο, προκειμένου να του αποδώσει αυτή την ξεχωριστή τιμή.

Η σημερινή ημέρα θα είναι εφεξής αφιερωμένη στον Έλληνα αστέρα και ηγέτη των , για το πάθος που επανέφερε στο Μιλγουόκι, μετά τις εξωπραγματικές εμφανίσεις του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, οι οποίες αναγνωρίστηκαν με την ανάδειξη του Giannis σε MVP!

Ο «Greek Freak», πάντως, δεν εφησυχάζει, υπογραμμίζοντας σε δηλώσεις του ότι παρά τα αγωνιστικά… κατορθώματα του, ο ίδιος βρίσκεται ακόμη στο 60% των δυνατοτήτων του.

Ο ηγέτης των Μιλγουόκι , ο οποίος τους οδήγησε πανηγυρικά μέχρι τους τελικούς της Ανατολής, μίλησε και για το μέλλον του στα «Ελάφια», καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2020 και ο Giannis θα βγει στη free agency.

«Πολύς λέει “Είσαι ο MVP, είσαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στη λίγκα, είσαι τόσο κυριαρχικός”. Θεωρώ όμως ότι μπορώ να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο. Είμαι στο 60% των δυνατοτήτων μου, όσον αφορά το πόσο καλύτερος μπορώ να γίνω. Θέλω να γίνομαι καλύτερος. Εάν είμαι σε μια τέτοια κατάσταση ξανά, στους τελικούς περιφέρειας, θα αντιδρώ καλύτερα, θα παίζω καλύτερα, θα εκτελώ καλύτερα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορώ να βελτιώσω. Πρώτα απ' όλα, κοιτάω τον εαυτό μου πριν από κάθε άλλον. Προσπαθώ να βελτιώνομαι όσο περισσότερο μπορώ. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορώ να δουλέψω στο παιχνίδι μου», είπε αρχικά ο Αντετοκούνμπο στο ESPN και συνέχισε αναφερόμενος στο μέλλον του: «Θέλω να είμαι κομμάτι μιας νικήτριας ομάδας. Όσο έχουμε την ίδια νοοτροπία και την ίδια προσέγγιση στο παιχνίδι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγω και να μην γίνω σαν τον Κάρι, τον τιρκ, τον Κόμπι ή τον Τιμ Ντάνκαν».

View image on Twitter

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση