Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Tο Kempo στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ένοπλης Μάχης στην Αθήνα
Tο Kempo στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ένοπλης Μάχης στην Αθήνα

Tο Kempo στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ένοπλης Μάχης στην Αθήνα

Στην θα βρεθεί η ομάδα του Kempo στις 16/3/2019, όπου εκεί θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ένοπλης Μάχης [ / ραβδί].

Η αποστολή του Kempo θα αποτελείται από 5 μαχητές: Αλεξάνογλου Α.[Πρωταθλητής Βελγίου στο Knock Down karate], Γεωργούδη Χρ., Γκριτζαλή Κ., Ελπίδη Σ.και Ζαρώνη Ι.[Πρωταθλητής Βελγίου στο Light, Eυρώπης στο Knock Down karate και Πρωταθλητής Ελλάδος στο Knock Down karate].

Συν την αποστολής θα είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, 7 φορές Πρωταθλητής Ευρώπης στο Knock Down karate και Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Αυτοάμυνας και Οπλοχρησίας Αθανάσιος Λαγός με βοηθό του, τον Δημήτρη Κουτσικό [Πρωταθλητής Βελγίου Knock Down karate, Full Contact, Eυρώπης στο Knock Down karate και Ελλάδας στο Knock Down karate].

Αξίζει να σημειωθεί πως στον εν λόγω πρωτάθλημα συμμετέχει πρώτη φορά σχολή από την και δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την ακαδημία Επαγγελματικής Αυτοάμυνας και Οπλοχρησίας του Kempo.

H ακαδημία του Kempo είναι η μοναδική σχολή στο Βόλο και από τις ελάχιστες στην Ελλάδα που εκτός από την Επαγγελματική Αυτοάμυνα και την Μάχη στο Δρόμο, εκπαιδεύει στα σύγχρονα όπλα όπως πχ. , ραβδί, γκλόπ, γκλόπ τύπου Τ, , κ.λπ.

Το kempo θα δώσει δυναμικά και πάλι το παρών στην τρίτη κατά σειρά διοργάνωση μετά τις τεράστιες επιτυχίες του στο Διεθνές Πρωτάθλημα του Kan στην και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Budokai στην Καλαμπάκα.

To Δ.Σ του συλλόγου εύχεται στην ομάδα καλή επιτυχία στο νέο της εγχείρημα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση