Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Tο Kempo στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ένοπλης Μάχης στην Αθήνα
Tο Kempo στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ένοπλης Μάχης στην Αθήνα

Tο Kempo στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ένοπλης Μάχης στην Αθήνα

Στην Αθήνα θα βρεθεί η ομάδα του Kempo στις 16/3/2019, όπου εκεί θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο Ένοπλης Μάχης [μαχαίρι / ραβδί].

Η αποστολή του Kempo θα αποτελείται από 5 μαχητές: Αλεξάνογλου Α.[Πρωταθλητής Βελγίου στο Knock Down karate], Γεωργούδη Χρ., Γκριτζαλή Κ., Ελπίδη Σ.και Ζαρώνη Ι.[Πρωταθλητής Βελγίου στο Kick Boxing Light, Eυρώπης στο Knock Down karate και Πρωταθλητής Ελλάδος στο Knock Down karate].

Συνοδός την αποστολής θα είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, 7 φορές Πρωταθλητής Ευρώπης στο Knock Down karate και Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Αυτοάμυνας και Οπλοχρησίας Αθανάσιος Λαγός με βοηθό του, τον Δημήτρη Κουτσικό [Πρωταθλητής Βελγίου Knock Down karate, Full Contact, Eυρώπης στο Knock Down karate και Ελλάδας στο Knock Down karate].

Αξίζει να σημειωθεί πως στον εν λόγω συμμετέχει πρώτη φορά σχολή από την και δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την ακαδημία Επαγγελματικής Αυτοάμυνας και Οπλοχρησίας του Kempo.

H ακαδημία του Kempo είναι η μοναδική σχολή στο Βόλο και από τις ελάχιστες στην Ελλάδα που εκτός από την Επαγγελματική Αυτοάμυνα και την Μάχη στο Δρόμο, εκπαιδεύει στα σύγχρονα όπλα όπως πχ. μαχαίρι, ραβδί, γκλόπ, γκλόπ τύπου Τ, τσεκούρι, κ.λπ.

Το kempo θα δώσει δυναμικά και πάλι το παρών στην τρίτη κατά σειρά διοργάνωση μετά τις τεράστιες επιτυχίες του στο Διεθνές Πρωτάθλημα του Kyokushin Kan στην Καβάλα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Kyokushin Budokai στην Καλαμπάκα.

To Δ.Σ του συλλόγου εύχεται στην ομάδα καλή επιτυχία στο νέο της εγχείρημα.

"Αλιεύοντας" την είδηση