Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τον Ολυμπιακό Βόλου
Το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τον Ολυμπιακό Βόλου

Το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ξεκινά συνεργασία  με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ», στελέχη του οποίου θα παρευρίσκονται το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018, στο αγώνα που θα διεξαχθεί ανάμεσα στην ομάδα και τον Ολυμπιακό U19, στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Από τις 6:00 μ.μ. και καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, στο ειδικά διαμορφωμένο του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στη δεύτερη πεζογέφυρα, δίπλα από την κεντρική είσοδο του γηπέδου, οι θα μπορούν να ενημερωθούν τόσο για τα προσφερόμενα προγράμματα εκπαίδευσης όσο και για την υποτροφία που προσφέρει ο Ολυμπιακός Βόλου σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση υποτροφίας για φοίτηση στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ για το ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019.

Τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί αθλητική ημερίδα στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στο Βόλο (Φερρών 65), όπου θα παρουσιαστούν τα υποδομής του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενόψει της νέας αθλητικής χρονιάς, με πολλές εκπλήξεις.

Πριν το κλείσιμο της ς, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της υποτροφίας, που θα αναδείξει τον τυχερό σπουδαστή.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ»  www.dimitra.gr , τηλ. επις 2421038333 ή την επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού Βόλου www.olympiakosvolou.com .

Τμήματα υποδομής

Η του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει τους /ποδοσφαιριστές από το 2000 έως το 2004, όπως παρευρεθούν την Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 και ώρα 18.30, στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς προκειμένου να στελεχώσουν την ομάδα υποδομής Κ15, καθώς και την ομάδα που θα λάβει μέρος στο της Γ' τοπικής κατηγορίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση