Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τον Ολυμπιακό Βόλου
Το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τον Ολυμπιακό Βόλου

Το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ξεκινά συνεργασία  με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ», στελέχη του οποίου θα παρευρίσκονται το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018, στο φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί ανάμεσα στην ομάδα και τον Ολυμπιακό Πειραιώς U19, στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Από τις 6:00 μ.μ. και καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στη δεύτερη πεζογέφυρα, δίπλα από την κεντρική είσοδο του γηπέδου, οι φίλαθλοι θα μπορούν να ενημερωθούν τόσο για τα προσφερόμενα προγράμματα εκπαίδευσης όσο και για την υποτροφία που προσφέρει ο Ολυμπιακός Βόλου σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση υποτροφίας για φοίτηση στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ για το ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019.

Τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί αθλητική ημερίδα στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στο Βόλο (Φερρών 65), όπου θα παρουσιαστούν τα τμήματα υποδομής του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενόψει της νέας αθλητικής χρονιάς, με πολλές εκπλήξεις.

Πριν το κλείσιμο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της υποτροφίας, που θα αναδείξει τον τυχερό σπουδαστή.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ»  www.dimitra.gr , τηλ. επικοινωνίας 2421038333 ή την επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού Βόλου www.olympiakosvolou.com .

Τμήματα υποδομής

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει τους αθλητές/ποδοσφαιριστές από το 2000 έως το 2004, όπως παρευρεθούν την Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 και ώρα 18.30, στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς προκειμένου να στελεχώσουν την ομάδα υποδομής Κ15, καθώς και την ομάδα που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Βόλος: Υποψήφιος δημ. σύμβουλος έβριζε 44χρονη μέσω FB και "έφαγε" 15 μήνες #Facebook… - https://t.co/k7XBRIheWu -

  • Μειώθηκε κατά 22 μήνες η ποινή του άνδρα που έριξε #βενζίνη σε 20χρονη #2018 #άνδρας… - https://t.co/MeLcO2AURg -

  • Στις #φυλακές Τρικάλων 62χρονος παραπληγικός για #χρέη στο Δημόσιο #αλλοδαπός #ανακριτής… - https://t.co/fgm3iOAds2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση