Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τον Ολυμπιακό Βόλου
Το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τον Ολυμπιακό Βόλου

Το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ξεκινά συνεργασία  με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ», στελέχη του οποίου θα παρευρίσκονται το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018, στο φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί ανάμεσα στην ομάδα και τον Ολυμπιακό Πειραιώς U19, στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Από τις 6:00 μ.μ. και καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, στο ειδικά διαμορφωμένο του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στη δεύτερη , δίπλα από την κεντρική είσοδο του γηπέδου, οι φίλαθλοι θα μπορούν να ενημερωθούν τόσο για τα προσφερόμενα προγράμματα εκπαίδευσης όσο και για την που προσφέρει ο Ολυμπιακός Βόλου σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση ς για φοίτηση στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ για το ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019.

Τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί αθλητική στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στο Βόλο (Φερρών 65), όπου θα παρουσιαστούν τα τμήματα υποδομής του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενόψει της νέας αθλητικής χρονιάς, με πολλές εκπλήξεις.

Πριν το κλείσιμο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί η της υποτροφίας, που θα αναδείξει τον τυχερό σπουδαστή.

ια περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ»  www.dimitra.gr , τηλ. επικοινωνίας 2421038333 ή την επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού Βόλου www.olympiakosvolou.com .

Τμήματα υποδομής

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει τους αθλητές/ποδοσφαιριστές από το 2000 έως το 2004, όπως παρευρεθούν την Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 και ώρα 18.30, στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς προκειμένου να στελεχώσουν την ομάδα υποδομής Κ15, καθώς και την ομάδα που θα λάβει μέρος στο της ' τοπικής κατηγορίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση