Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Το δρομικό 2020 ξεκίνησε για τον ΣΔΥ Βόλου
Το δρομικό 2020 ξεκίνησε για τον ΣΔΥ Βόλου

Το δρομικό 2020 ξεκίνησε για τον ΣΔΥ Βόλου

Με το άνοιγμα εγγραφών του Ημιμαραθωνίου Βόλου, τις πρώτες συμμετοχές σε αγώνες και με πλούσιο προγραμματισμό

Η περίοδος των εορτών φτάνει στο τέλος της και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου ξεκίνησε ήδη τις ετοιμασίες για όσα θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα και χρειάζονται μεγάλο προγραμματισμό. Έτσι ορίστηκαν η κοπή πίτας για τις 2 Φεβρουαρίου, και 4 εκδρομές με λεωφορείο σε αγώνες για τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.

Παράλληλα του συλλόγου έτρεξαν στον πρώτο αγώνα της χρονιάς και μάλιστα σε χιονισμένο τεραίν, ενώ το σημαντικότερο όλων είναι το άνοιγμα που έγινε για τις εγγραφές του Ημιμαραθωνίου Βόλου.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Απριλίου 2020 με τους παράλληλους αγώνες 6o Volos Half Run 21.2km, 27ο I Love Volos Run 5.1km και τον Παιδικό Αγώνα 500m. Το Βόλου θα είναι το Ίδρυμα που θα στηρίξει φέτος ο ΣΔΥ Βόλου και ο Ημιμαραθώνιος Βόλου, με εγγυημένο ελάχιστο που θα δοθεί από τις συμμετοχές των αθλητών, 2.000 ευρώ.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον ΣΔΥ Βόλου με συνδιοργανωτές τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, την Θεσσαλίας και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ενώ πολύτιμη βοήθεια προσφέρει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν.Μαγνησίας και πλήθος εθελοντών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή στο διαδίκτυο, στις σελίδες του αγώνα και του ΣΔΥ Βόλου. Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν πολλές λεπτομέρειες και οι καινοτομίες που θα έχει ο φετινός αγώνας.

Ο Θωμάς Μαλιαχόβας, η Ελπίδα Φαραζί και ο Θύμιος Αγγουράς ήταν οι πρώτοι του που έτρεξαν σε αγώνα στο 2020. Στο 6ο Ελάφι Βαρυμπόμπης, τον ορεινό αγώνα της Αττικής οι συνθήκες ήταν εντελώς στο της εποχής, με το χιόνι άφθονο σε όλο το μήκος της διαδρομής, από την εκκίνηση ως και τον τερματισμό. 382 αθλητές έτρεξαν στα 16χλμ και 287 στα 6 χλμ. Ο Θωμάς Μαλιαχόβας με 1.44.43 τερμάτισε 105ος τα 16 χιλιόμετρα, ενώ η Ελπίδα Φαραζί και ο Θύμιος Αγγουράς έκαναν χρόνο 1.05.14 στον αγώνα των 6 χιλιομέτρων (θέση 236).

Η κοπή πίτας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου θα γίνει την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 13.00 στο κέντρο “Ελλάδας Εικόνες”.

Στις 12.00 θα προηγηθεί Γενική Συνέλευση. Τιμή κάρτας με φαγητό και απεριόριστο κρασί, 12 ευρώ. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινώσει ο σύλλογος προσεχώς.

Παράλληλα άνοιξαν οι εγγραφές από τις εξής 4 διοργανώσεις για τις οποίες ο ΣΔΥ Βόλου προγραμματίζει για όλες εκδρομή με λεωφορείο:

4ο Gentiki trail 20χλμ και 3ο Gentikaki trail 5χλμ Λάρισα. 16 Φεβρουαρίου. Ποσό συμμετοχής 12 και 7 ευρώ αντίστοιχα.

Katerini Run 2020 Ημιμαραθώνιος και 5χλμ. 8 Μαρτίου. Ποσό συμμετοχής 10 και 3 ευρώ αντίστοιχα.

12ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα & αγώνας 5 χλμ. 15 Μαρτίου. Ποσό συμμετοχής 12 ευρώ για κάθε αγώνα. Παιδικός Αγώνας ν.

5ος Ημιμαραθώνιος Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας». 22 Μαρτίου. αγώνες: 21,1χλμ (10 ευρώ), 5χλμ (10 ευρώ), 7,8χλμ περιπατητική διαδρομή (ν).

Για όλους τους αγώνες, οι δηλώσεις από τα μέλη του θα γίνονται στο κατάστημα Aspirina. Εκεί τα μέλη θα δίνουν μόνο το ποσό συμμετοχής ώστε να το στέλνει ο σύλλογος στη διοργάνωση.

Επίσης θα γίνεται κράτηση για το λεωφορείο για όσους θα έρθουν με αυτό, ενώ μπορούν να ακολουθούν και συγγενείς και φίλοι. Το ποσό για το λεωφορείο θα έχει ανώτερη τιμή 10 ευρώ και θα συγκεντρώνεται κάθε φορά κατά τη μετάβαση.

Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί το άνοιγμα των εγγραφών για πολλούς ακόμη αγώνες της άνοιξης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση