Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Το 7ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του δυναμικού πλήρους επαφής Kyokushin 2019
Το 7ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του δυναμικού πλήρους επαφής Kyokushin 2019

Το 7ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του δυναμικού πλήρους επαφής Kyokushin 2019

Ο υμναστικός Σύλλογος Kyokushinkai karate, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο , συνδιοργανώνουν το «7ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του δυναμικού πλήρους επαφής Kyokushin 2019» που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου στο Βόλο.

Η διοργάνωση του εν λόγω πρωταθλήματος θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στην πόλη του , τόσο οικονομικά όσο και τουριστικά, λόγω της μεγάλης προβολής των Βαλκανικών αυτών αγώνων. Ήδη εδώ και πολλούς μήνες μέσω του διαδικτύου της Παγκόσμιας Οργάνωσης προβάλλετε η πόλη του Βόλου και η Ελλάδα ως Διοργανώτρια Χώρα του 7ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος του 2019.

Θα συμμετέχουν και παράγοντες από όλες τις Βαλκανικές Χώρες ( ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕΡΒΙΑ, ΒΟΥΛΑΡΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΦΥΡΟΜ, ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΚΑΙ ΒΟΣΝΙΑ).

Οι συμμετέχοντες όλων των κατηγοριών που θα έρθουν στο Βόλο, με τους διαιτητές, τους προπονητές, τους αθλητικούς παράγοντες, γονείς και φιλάθλους των Ομάδων του εξωτερικού αναμένεται να ξεπεράσουν τα χίλια (1000) άτομα, οι οποίοι θα παραμείνουν στην πόλη τουλάχιστον για 3 έως 4 ημέρες. Αυτό όπως γίνεται αντιληπτό θα επιφέρει έσοδα στην και τους επαγγελματίες.

H και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη τόνισε: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι παρούσα σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, στηρίζοντας αθλητικούς συλλόγους, Ομοσπονδίες και φορείς που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Η στήριξή μας είναι έμπρακτη και ουσιαστική, επενδύοντας με αυτό τον τρόπο στον αθλητικό τουρισμό, προσελκύοντας αθλητές και φίλους του αθλητισμού και από το εξωτερικό στην περιοχή μας, με πολλαπλά οφέλη για την πόλη του Βόλου, την Ηπειρωτική και Νησιωτική Μαγνησία γενικότερα. Καλούμε όλους τους φίλους του αθλήματος να παρευρεθούν σε αυτήν την πραγματικά μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και το 7ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση