Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Το 6o Volos Half Run ZeniΘ αλλάζει ημερομηνία και μεταφέρεται στις 10 Οκτωβρίου
Το 6o Volos Half Run ZeniΘ αλλάζει ημερομηνία και μεταφέρεται στις 10 Οκτωβρίου

Το 6o Volos Half Run ZeniΘ αλλάζει ημερομηνία και μεταφέρεται στις 10 Οκτωβρίου

Κανονικά συνεχίζονται οι εγγραφές

Οι συνέπειες που προξενεί παγκοσμίως ο κορωναϊός δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστο το Volos Half Run ZeniΘ. Ανεπηρέαστο μόνο ως προς την ημερομηνία του, καθώς ο προγραμματισμός και οι εκπλήξεις που ετοιμάζονται για τους συμμετέχοντες δρομείς θα μας περιμένουν όλους μερικούς μήνες αργότερα από ό,τι έχουμε συνηθίσει.

Έτσι ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου το απόγευμα.

Αθλητές, αθλούμενοι, ερασιτέχνες δρομείς όλων των ηλικιών, παιδιά, οικογένειες, ΑμεΑ, οι δεκάδες φιλοξενούμενοί μας από την Κύπρο, θα τρέξουν ή και θα περπατήσουν στην ομορφότερη διαδρομή που χαρίζει η πόλη μας από την του ως τις Αλυκές, ενώ από φέτος οι αγώνες θα περνάνε και από τις οδούς Δημητριάδος και Ιάσωνος ώστε οι επισκέπτες να θαυμάσουν τρέχοντας ακόμη πιο εντυπωσιακές .

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι 2.000 ευρώ θα δοθούν στο Ορφανοτροφείο , το οποίο θα είναι το Ίδρυμα που θα στηρίξει φέτος η διοργάνωση συνεχίζοντας το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο.

Το 6ο Volos Half Run ZeniΘ 21.2km θα γίνει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου με παράλληλους αγώνες εκτός από τη μεγάλη απόσταση, το 27ο I Love Volos Run 5.1km και τον Παιδικό Αγώνα 500m. Η συνδιοργάνωση γίνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με την υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν.Μαγνησίας και όλων των φορέων. Το ποσό συμμετοχής είναι 10 ευρώ, ενώ ο Παιδικός Αγώνας έχει βέβαια δωρεάν συμμετοχή. Οι εγγραφές γίνονται στο www.voloshalfmarathon.gr Όσες εγγραφές είχαν γίνει ως τώρα για την αρχική ημερομηνία του αγώνα, ισχύουν για τη νέα.

Δεκάδες δρομέων από όλη την Ελλάδα θα δώσουν μαζικά το παρόν, ενώ ο Ευ Ζην Λεμεσού Κύπρου, αδελφοποιημένος με τον Σύλλογο Δρομέων Βόλου από τη διοργάνωση του , θα συμμετέχει στη διοργάνωση με μεγάλη αποστολή, αρκεί να έχει βέβαια ομαλοποιηθεί διεθνώς η κατάσταση στις πτήσεις.

Τεχνικό t-shirt θα πάρουν οι δρομείς του Volos Half Run ZeniΘ – I Love Volos Run, μάρκας luanvi, το πιο ελαφρύ που έχει δοθεί ποτέ, όπως ξεκίνησε να κάνει η διοργάνωση από πέρυσι. Αναμνηστικό μετάλλιο, ειδικά κατασκευασμένο μόνο για αυτόν τον αγώνα και με την επωνυμία του, θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες. Στο επόμενο διάστημα η διοργάνωση θα ανακοινώνει κάθε νέο και κάθε έκπληξη που θα επιφυλάσσει ο φετινός αγώνας.

-Η ιστοσελίδα του αγώνα: www.voloshalfmarathon.gr

– Το event στο facebook: https://www.facebook.com/events/2372373473054543/

-Η σελίδα του Volos Half Run ZeniΘ στο facebook: https://www.facebook.com/Volos-Half-Marathon-Ημιμαραθώνιος-ΒΟΛΟΥ-210151729339781

-Η σελίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου στο facebook: https://www.facebook.com/sdyvolou/

-Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sdyvolou@gmail.com

Ανακοίνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου – κορωναϊός covid-19

Το τελευταίο διάστημα η κοινωνία έχει μπει σε ένα εντελώς διαφορετικό , που θα πάρει τέλος μόνο όταν αντιμετωπιστεί παγκόσμια ο κορωναϊός covid-19 και οι συνέπειες που αυτός προξενεί. Κάθε δράση της καθημερινότητας έχει αλλάξει, και όλοι καλούμαστε να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση του προτος ακολουθώντας όσα προβλέπουν οι πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που ανακοινώνονται, και τηρώντας αυστηρά κάθε κανόνα υγιεινής.

Όπως είναι αυτονόητο, και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου έχει αναστείλει μέχρι να αρθούν τα μέτρα, οποιαδήποτε δράση είχε προγραμματίσει για την Άνοιξη. Καλεί όλα τα μέλη του και όλο τον κόσμο να συμμορφώνεται με τις οδηγίες των αρχών, για το καλό της ς του και για το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Παράλληλα προτρέπει τα μέλη του να συνεχίζουν να εφαρμόζουν κάνοντας πράξη το σύνθημα του συλλόγου “το Τρέξιμο είναι Υγεία”, το οποίο είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς οι γεροί οργανισμοί κατά κανόνα είναι πιο ανθεκτικοί σε θέματα ασθενειών, ενώ μέσω του αθλητισμού ενισχύεται επίσης η φυσική κατάσταση και η καλή ψυχολογία των ασκούμενων. Όπως είναι φυσικό, όποιος συνεχίζει την άθληση θα πρέπει να συμμορφώνεται αυστηρά με τα έκτακτα μέτρα και τις αποφάσεις που λαμβάνει η Πολιτεία.

Ο υ χαιρετίζει την πρόβλεψη της Πολιτείας να εντάξει το δικαίωμα για την άσκηση ως μία από τις ελάχιστες εξαιρέσεις μετακίνησης που προβλέπονται στα μέτρα για την απαγόρευση κυκλοφορίας. Η κίνηση αυτή της Πολιτείας δείχνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πόσο σημαντικά είναι για την κοινωνία τα οφέλη της άσκησης, ιδιαίτερα τώρα, στις πιο δύσκολες στιγμές.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλει στην αντιμετώπιση του κορωναϊού. Μάλιστα 40 εκ των γιατρών και των εργαζομένων, είναι και μέλη-δρομείς και μαραθωνοδρόμοι του ΣΔΥ Βόλου.

Τέλος ο σύλλογος θυμίζει ότι ο αριθμός μητρώου του ΣΔΥ Βόλου στις Κεντρικές Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Διαχείρισης Εθνικού Μητρώου Εθελοντών Αιμοδοτών, είναι ο 15211, και καλό είναι τα μέλη του να προσφέρουν ξανά αίμα καθώς λόγω των γεγονότων υπάρχει έλλειψη.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση