Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Το 1ο Διεθνές Ατομικό Τουρνουά Σ.Ε. Βόλου 2019
Το 1ο Διεθνές Ατομικό Τουρνουά Σ.Ε. Βόλου 2019

Το 1ο Διεθνές Ατομικό Τουρνουά Σ.Ε. Βόλου 2019

Ξεκινά την Κυριακή 18 Αυγούστου ένα μεγάλο σκακιστικό τουρνουά στην πόλη μας που το διοργανώνει η Σκακιστική Ένωση Βόλου.Πρόκειται για το 1ο Διεθνές ατομικό τουρνουά 2019 και θα φιλοξενηθεί στο Οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (κτίριο Ματσάγγου).

Το τουρνουά είναι 9 γύρων και για τους δυο ομίλους Α και Β και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου.

Περιλαμβάνεται στα 13 καλοκαιρινά διεθνή τουρνουά του καταλόγου της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας: https://www.chessfed.gr/archives/7780

Το τουρνουά έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον σκακιστών υψηλού επιπέδου από την Ελλάδα και το εξωτερικά. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 80 περίπου σκακιστές, συλλόγων από Βόλο, Λάρισα, Φάρσαλα, Αλμυρό, Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη, Πτολεμαίδα, Πρέβεζα, Γιαννιτσά, Βέροια, Αθήνα, Αίγιο, Άμφισσα, Ρουμανία, Βόρεια Μακεδονία και Αλβανία.

Προβλέπονται χρηματικά έπαθλα ύψους 1500€ και βραβεία για πολλές κατηγορίες σκακιστών.

Συγκεκριμένα, για τον Α όμιλο, στους πρώτους έξι (6) της γενικής βαθμολογίας καθώς και για τους πρώτους πέντε (5) των ειδικών κατηγοριών. Επίσης, έξτρα παροχές σε σκακιστές της ΣΕ Βόλου, δυο σε δυο σκακιστές των κατηγοριών U18 και U16 και τρεις στους τρεις πρώτους της κατηγορίας U16.

Για τον Β όμιλο, στους τρεις (3) πρώτους της γενικής βαθμολογίας, στους πρώτους των τριών (3) ειδικών κατηγοριών και τέσσερις (4) έξτρα παροχές σε σκακιστές της ΣΕ Βόλου.

Συνολικά, για τον Α όμιλο 15 βραβεία και έξτρα παροχές και για τον Β όμιλο 10 βραβεία και έξτρα παροχές.

Οι δέκα πρώτες παρτίδες του Α ομίλου θα αναμεταδίδονται online μέσω του chess24:
https://chess24.com/…/live-tournaments/volos-open-2019/1/1/1

Έτσι οι φίλοι του αθλήματος στην Ελλάδα και το εξωτερικό θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη των παρτίδων.

Επίσης τα πλήρη αποτελέσματα και τις κληρώσεις του επόμενου γύρου και των δυο ομίλων θα μπορεί κανείς να τις παρακολουθεί στο λινκ:
https://chess-results.com/tnr454396.aspx?lan=19

Το τουρνουά υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Μαγνησίας, Δήμο Βόλου, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Τοπική Επιτροπή Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας (ΤΕΣΣΘ). Επίσης και από τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, Σκακιστικό Κέντρο Ελλάδος, Γυμναστήριο great και τον Ξυλόφουρνο Ιωαννίδη.
Περισσότερες λεπτομέρειες και ανακοινώσεις θα βρείτε στο Facebook: www.facebook.com/sevolou/ και στην ιστοσελίδα: sites.google.com/site/sevolou/

Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες στο μειλ του συλλόγου: s.e.volou@gmail.com ή στα τηλέφωνα 2421022220 και 6947326782.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 43χρονου με μικροποσότητα κάνναβης - https://t.co/vTspSMEhJb -

  • Έναρξη αγωνιστικών υποχρεώσεων για την Ανδρική Ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. Βόλου - https://t.co/SNiQOywwaE -

  • Εξηγήσεις για την παράταση παραμονής του σκραπ στον προβλήτα 1 του Λιμανιού Βόλου ζητάει ο Αλ. Μεϊκόπουλος … - https://t.co/JgyO1xZGbf -

"Αλιεύοντας" την είδηση