Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου έτρεξε για τη “Φλόγα”
Το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου έτρεξε για τη “Φλόγα”

Το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου έτρεξε για τη “Φλόγα”

Η γυναικεία και η ανδρική ομάδα του συμμετείχε στον αγώνα δρόμου για τη ΦΛΟΓΑ . Τα α και τα κορίτσια του Συλλόγου, μαζί με τους προπονητές τους και τους εφόρους τους , εκμεταλλευόμενα και την αγωνιστική απραξία του Σαββατοκύριακου, προσέτρεξαν και έτρεξαν για να βοηθήσουν στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Σύλλογος Παιδιών με Νεοπλασματικη Ασθένεια και οι γονείς τους .

Η των τμημάτων του Ολυμπιακού Βόλου αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενη για τη πρωτοβουλία της και πιστεύει ότι συνέβαλε στην ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση .

Μετά τη συμμετοχή στον αγώνα δρόμου , γυναίκες και άνδρες , μαζί με μέλη της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ , απόλαυσαν τον καφέ τους στη καφετέρια CRUZAR του χορηγού της ομάδας Βαγγέλη Χριστοφίλη .

Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της , η γυναικεία ομάδα , έδωσε δύο φιλικά τη Παρασκευή με το παιδικό της Ανάληψης και το Σάββατο με το εφηβικό του Γ.Σ Βόλου , όπου όλες οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και ο προπονητής Μιχάλης Καπουρνιώτης να δει την ετοιμότητα της ομάδας , ενόψει του πρώτου αγώνα πρωταθλήματος , με τις Σέρρες , την Κυριακή 16 Οκτωβρίου .

Η προετοιμασία γι΄αυτόν τον αγώνα αρχίζει σήμερα με φιλικό αγώνα , στις 19.00, στη με τη .

Η ανδρική ομάδα έδωσε φιλικό προετοιμασίας με το Διμήνι , το Σάββατο στη , όπου ο προπονητής Φώνης Μαυρομιχάλης και ο συνεργάτης του Κωστής Καραγιώργης είχαν την ευκαιρία να δουν την ετοιμότητα των αθλητών ενόψει της συνέχειας του Κυπέλλου , με τον ΓΣ Βόλου .

Από τον αγώνα απουσίαζε ο Γιώργος Παρασκευάς ο οποίος είχε οικογενειακές υποχρεώσεις και ο αρχηγός μας Κώστας ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι και θα απουσιάσει , για ένα μήνα , από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας .

Η μπάσκετ εύχεται στον Κώστα περαστικά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση