Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Της έλειψε το γκολ στο Διμήνι (0-0)
Της έλειψε το γκολ στο Διμήνι (0-0)

Της έλειψε το γκολ στο Διμήνι (0-0)

Οι ρεζέρβες του Μπίλη είχαν πολύ καλή παρουσία απέναντι στην Α.Ε. Διμηνίου, με τους κυανόλεκους, όμως, να δείχνουν για ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι πως “πονάνε” στην ολο των φάσεων – Καλή στο ανασταλτικό κομμάτι, ανύπαρκτη επιθετικά η γηπεδούχος ομάδα.

Η , με τους νεαποκτηθέντες Κολημήτρα και Τάχο στο αρχικό της σχήμα, μετέτρεψε το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα (μέρος των εσόδων, θα διατεθούν στο ροκομείο ) στο γήπεδο του Διμηνίου, σε παράσταση για έναν ρόλο, χωρίς, όμως, να πετύχουν κάποιο τέρμα και να πετύχουν τη νίκη. Αποχώρησε τραυματίας ο Πασκούλεφ από νωρίς, δε θα αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό με την Αναγέννηση στη Νέα Ιωνία.

Δραστήριοι, αλλά άστοχοι οι μικροί

Από την αρχή του παιχνιδιού, οι ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας έβγαλαν διάθεση κι ενθουσιασμό στο παιχνίδι τους, δημιουργώντας ουκ ολίγες ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο οι νεαροί παίκτες που προτιμήθηκαν στην επιθετική γραμμή της ς, δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Η πρώτη καλή φάση για τους κυανόλευκους ήρθε μόλις στο έβδομο λεπτό. Συγκεκριμένα, η Νίκη αναπτύχθηκε όμορφα από δεξιά, ο Βουρδάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, με το πλασέ που επιχείρησε να περνάει παράλληλα από την εστία του Ανατολή. Τρία λεπτά αργότερα, σε φάση – καρμπόν με την προηγούμενη, ο Ματθαίου επιχείρησε το σουτ, με τη μπάλα να φεύγει εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας.

Στα επόμενα λεπτά, το Διμήνι πραγματοποίησε τις δύο μοναδικές καλές της στιγμές, με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του, τον Ανδρέα Τσεκούρα να είναι ο εκφραστής τους. Για του λόγου το αληθές, ο αριστερός χαφ των μπλε στο 18ο λεπτό επιχείρησε ένα ψιλοκρεμαστό σουτ από πολύ μακριά, με τον Παπουρτζή να μπλοκάρει σταθερά, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 26′ μπήκε απειλητικά στην περιοχή από τα δεξιά, με το σουτ που επιχείρησε να μπλοκάρει στη γωνία του ο νεαρός πορτιέρο.

Στο 33′, η Νίκη είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία της για γκολ σε ολόκληρο το παιχνίδι. Ο Αποστολίδης άλλαξε τη μπάλα με τον Αναστασίου, με τον πρώτο να μπαίνει από αριστερά στην περιοχή, να επιχειρεί την παράλληλη σέντρα, με τον Ματθαίου να μη μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ σε δεύτερο χρόνο ο Τάχος πήρε το ριμπάουντ, με το πλασέ του από πλεονεκτική θέση να καταλήγει στα εξωτερικά δίχτυα της εστίας του Ανατολή.

Το ημίχρονο έκλεισε με ένα όμορφο πλασέ του Αποστολίδη στο 43′ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον τερματοφύλακα της Α.Ε. Διμηνίου να βρίσκεται σε σωστή θέση και να μπλοκάρει.

Το ίδιο στην επανάληψη

Στο δεύτερο ημίχρονο, η δεν άλλαξε,με τη Νίκη να συνεχίζει να έχει τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και τους γηπεδούχους να μη δημιουργούν καμία τελική προσπάθεια. Οι φιλοξενούμενοι δημιουργούσαν συνεχώς καλές προϋποθέσεις για γκολ, με τους παίκτες του Λεωνίδα Μπίλη να τα “χαλάνε” στην τελική προσπάθεια. Αντίθετα, το Διμήνι αρκέστηκε στο να αμύνεται μαζικά, προκειμένου να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν.

Η πρώτη σημαντική ευκαιρία της Νίκης σημειώνεται στο 71′. Ο Βουρδάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή, εκείνος έβγαλε την κάθετη πάσα στην καρδιά της άμυνας με αποδέκτη τον Αποστολίδη, που δε μπόρεσε να κερδίσει τον Κουτσιρίμπα σε μοναδικό τετ α τετ. Δύο λεπτά αργότερα, πάλι ο Αποστολίδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, με το σουτ του να απομακρύνεται από τον πορτιέρο του Διμηνίου, ενώ αμέσως μετά ο Λάμπρου αστόχησε σε νέο τετ α τετ, με τον Κουτσιρίμπα να κρατάει μόνος του αυτήν την ισοπαλία.

Στο 77′, η Νίκη είχε ακόμα μία σημαντική ευκαιρία για γκολ και πάλι με τον Αποστολίδη. Συγκεκριμένα, ο Κολημήτρας με όμορφη βρήκε τον νεαρό χαφ σε πλεονεκτική θέση, με το σουτ του να καταλήγει στην αγκαλιά του Κουτσιρίμπα. Τέλος, στο 83ο λεπτό, ο Γεωργιάδης πραγματοποίησε ένα πολύ καλό σουτ από μακρινή απόσταση, με τη μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας.

Τελικό σκορ, 0-0 στο Διμήνι, με τους κυανόλευκους να αντιμετωπίζουν αύριο στο Π. Μαγουλάς την Αναγέννηση Καρδίτσας.

ΑΕ Διμηνίου (Κώστας Παπαστεργίου): Ανατολής Θ. (46΄ Κουτσιρίμπας), Χονδρός (75′ Φουρκιώτης), Στρούγγης, Μπαλτσιάκης, Τσιγιάννης, Μαυρίδης (71΄ Τσεκούρας Χ.), Αποστολίδης, Ζάγκας, Τσεκούρας Α. (61΄ Κοντός), Μόσιος (84΄ Σταματόπουλος), Ζιώγας (46΄ Ανατολής Κ.)
Νίκη (Λεωνίδας Μπίλης): Παπουρτζής (61΄ Γρηγοριάδης), Τάχος (52΄ Βέργος), Πασκούλεφ (7΄ Αναστασίου, 84΄ Δημουλάς), (52΄ Λάμπρου), Καταρτζής (61΄ Ατζούρης), Κολημήτρας, Ματθαίου, Αλεξανδρής, Βουρδάκης, Γκίκας (61΄ Γεωργιάδης), Αποστολίδης (84΄ Τσιανάκας)

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση