Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα κόβει ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου
Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα κόβει ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα κόβει ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου

Την  15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11.30 , στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου , ο ΑΣ Βόλου 1937 θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για όλα τα τμήματά του.

Η ομάδα ανδρών ποδοσφαίρου που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής ποδοσφαίρου , οι γυναίκες και οι άνδρες που βρίσκονται στην  πρώτη θέση της Γυναικών και της Α1 Ανδρών αντίστοιχα, τα εκατοντάδες παιδιά των τμημάτων Ποδοσφαίρου , Βόλεϊ , Μπάσκετ , Κολύμβησης , Άρσης βαρών και Πάλης-τζούντο , μαζί με  τους προπονητές τους , την διοίκηση , τις Διοικούσες Επιτροπές , τους γονείς τους και τους προσκεκλημένους , θα συναντηθούν σε ένα εορταστικό κλίμα , με πολλές  εκπλήξεις.

Στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας , που είναι προσφορά  της ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΖΑΧΟΣ όπως κάθε χρόνο  , θα υπάρχει ένα δώρο για το νικητή του νομίσματος για κάθε τμήμα, ενώ αποφασίστηκε να κληρωθούν δύο tablet ,  μετά από λαχειοφόρο που θα υπάρχει , με κόστος 1 ευρώ και η κλήρωση θα γίνει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης .

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης άλλαξε και η  ώρα έναρξης του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ για το πρωτάθλημα της Γυναικών που πλέον θα διεξαχθεί στις 13.30 (αντί 12.00) μετά από σύμφωνη γνώμη της φιλοξενούμενης ομάδας  και απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της .

Η Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ του Συλλόγου ευχαριστεί την ομάδα του Νέου Ρύσιου για την κατανόηση στο αίτημα.

Θα σταλούν προσκλήσεις στις πολιτικές και αθλητικές αρχές της πόλης.

Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν αυτή την εβδομάδα και  στέρησε τη δυνατότητα προπονήσεων στους μικρούς αθλητές , σε όλα τα αθλήματα , καλούνται οι γονείς να προσέλθουν μαζί με τα παιδιά  μαζικά στην ετήσια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας .

Ενημερώσεις θα γίνουν και από τους προπονητές του Συλλόγου σε κάθε τμήμα και  όλοι μαζί , σαν μια μεγάλη οικογένεια , όπως είναι το ιστορικό σωματείο  , θα γιορτάσουν , με το βλέμμα στο κλείσιμο των 80 χρόνων της ομάδας και των εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν , όλη τη χρονιά , για τον εορτασμό τους , ελπίζοντας να συνδυαστούν με ανόδους σε μεγαλύτερες κατηγορίες για τα αγωνιστικά τμήματα μας , ποδόσφαιρο και (γυναίκες και άνδρες) .

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση