Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο κατέκτησε ο Ανδρέας Κεχαγιάς
Την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο κατέκτησε ο Ανδρέας Κεχαγιάς

Την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο κατέκτησε ο Ανδρέας Κεχαγιάς

 

Την πρώτη θέση του Πνελληνίου Πρωτθλήματος technical striking- k1 υπό τη αιγίδα της Ε.Ο.Τ.S που διεξήχθη την 22-8 στην Θεσσαλονίκη κατάφερε να κατακτήσει ο .

Η εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο έμπειρος του k1 συνοδεύτηκε με το χρυσό στην κατηγορία ως 81 κιλά ανδρών

Στην φάση των 32 ο Κεχαγιάς πέρασε μπάι και ουσιαστικά ξεκίνησε από την φάση των 16 όπου εκεί κατάφερε να υπερισχύσει εύκολα τον αντίπαλό του με νοκ άουτ στις αρχές του τρίτου γύρου.
Στον αγώνα των προημιτελικών μπόρεσε να ελέγξει τον αντίπαλό του από την αρχή και δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με μεγάλη διαφορά σημείων.

Στα ημιτελικά ο αντίπαλός του μπήκε δυνατά και αρκετά διαβασμένος και εγκλώβισε τον τρόπο παιχνιδιού του βολιώτη αθλητή στον πρώτο γύρο όπου ήταν πίσω στο σκόρ.

Στον δεύτερο και τρίτο γύρο ο Κεχαγιάς άλλαξε τακτική και με περισσότερη πίεση , μαχητικότητα και ισχυρά χτυπήματα που ο αντίπαλός του δεν μπορούσε να τα μπλοκάρει επαρκώς έκανε την ανατροπή και πέρασε στον τελικό.

Ένας πολύ σκληρός αγώνας έγινε στον τελικό με πολύ δυνατά σημεία και από τους δύο αθλητές και μέχρι τα μέσα του τρίτου γύρου ήταν μπροστά στο σκόρ ο αντίπαλός του Κεχαγιά κατά δύο σημεία. Σε εκείνη την χρονική στιγμή έδειξε να έχει περισσότερη αντοχή και δυνάμεις ο έμπειρος αθλητής και άσκησε ασφυκτική πίεση καταφέρνοντας να περάσει στον αντίπαλό του ένα δυνατό δεξί κροσέ στο σαγόνι και να ζαλιστεί, και ο να το μετρήσει ως νοκ ντάουν.

Ο αντίπαλός του από το δυνατό σημείο που δέχτηκε δεν μπόρεσε να επανέλθει στον ρυθμό του αγώνα και ο Κεχαγιάς κατάφερε να του περάσει αλλά δύο ακόμα δυνατά σημεία μέχρι το τέλος και να κατακτήσει την νίκη .

Ο Κεχαγιάς με αυτήν την επιτυχία γίνεται μέλος σε όλες της Ελληνικές αποστολές στα διεθνή πρωταθλήματα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση