Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Την ομάδα του ΠAO φιλοξενούν oι μίνι της Νίκης
Την ομάδα του ΠAO φιλοξενούν oι μίνι της Νίκης

Την ομάδα του ΠAO φιλοξενούν oι μίνι της Νίκης

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων υποδομής της Νίκης Βόλου να ολοκληρώθηκαν, ωστόσο το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου συνεχίζει να δουλεύει με σοβαρότητα και συνέπεια.

Το τριήμερο 04-06/07 βρίσκεται στην πόλη η ομάδα μίνι παίδων του Παναθηναϊκού, με τους μικρούς αθλητές της Νίκης να φιλοξενούν τα παιδιά του αθηναϊκού συλλόγου, πραγματοποιώντας κοινή προετοιμασία μέσα από μια σειρά φιλικών αναμετρήσεων.

Η ομάδα της Νίκης Βόλου έχει την χαρά να φιλοξενεί για δεύτερη φορά την φετινή χρονιά τους περσινούς πρωταθλητές, συνεχίζοντας μια σχέση φιλίας και συνεργασίας, με μια από τις κορυφαίες ομάδες του χώρου τους υδατοσφαίρισης, με πολλαπλά οφέλη για το ίδιο το τμήμα και για τους αθλητές του.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, ευχαριστεί την ομάδα του Παναθηναϊκού για την άψογη συνεργασία και της εύχεται καλή επιτυχία στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Πολλές ευχαριστίες στον διαιτητή Ανδρέα Ευαγγελινό για την πολύτιμη βοήθειά του.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση υπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας, Εμπορίου & Βιομηχανίας της Ιαπωνίας… - https://t.co/LUch0nWn1o -

  • Συνεργασία μεταξύ Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα - https://t.co/P3Gceq8DJr -

  • Στην 34η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας… - https://t.co/J3Ng2aJwPR -

"Αλιεύοντας" την είδηση