Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Την Νικόπολη Πρέβεζας υποδέχονται οι ερυθρόλευκοι στο ΕΑΚ
Την Νικόπολη Πρέβεζας υποδέχονται οι ερυθρόλευκοι στο ΕΑΚ

Την Νικόπολη Πρέβεζας υποδέχονται οι ερυθρόλευκοι στο ΕΑΚ

Με την Νικόπολη Πρέβεζας , την 7 Απριλίου 2019 και 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου , συνεχίζεται η προσπάθεια της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας , για την επίτευξη του στόχου της παραμονής της στην κατηγορία .

Η ομάδα της Νικόπολης Πρέβεζας είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου , ευρισκόμενη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πινάκα και ο την είχε κερδίσει στον αγώνα του πρώτου γύρου με σκορ 84-74.

Η νίκη για την ομάδα  είναι μονόδρομος και με την επίτευξή της θα γίνει ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την παραμονή,  τέσσερεις αγωνιστικές πριν την αυλαία του πρωταθλήματος (η ομάδα έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική) .

Η παρουσία της ομάδας  στον αγώνα με την ήταν ελπιδοφόρα , παρά την ήττα με 89-74,  αφού αγωνίστηκε χωρίς τον Δημήτρη Μπόγδανο,  ο οποίος προτιμήθηκε να προφυλαχθεί ενόψει της συνέχειας (θυμίζουμε ότι λόγω προτος στη δεν αγωνίστηκε και στον αγώνα με τον ΑΟΚ ς) και με τον επίσης τραυματία Θεόδωρο ‘Ιλτσογλου.

Η για τον αγώνα με την Νικόπολη συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας  Παναγιώτη Γκουγκουτούδη .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση