Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Την Κυριακή το 9o Skiathos Trail Run
Την Κυριακή το 9o Skiathos Trail Run

Την Κυριακή το 9o Skiathos Trail Run

Την προσεχή Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου η Σκιάθος θα γιορτάσει με το “9o Skiathos Trail Run 2021 Στα του Παπαδιαμάντη”, που θα γίνει με αγώνες 24 και 10 χιλιομέτρων.

Όλοι οι συμμετέχοντες των αγώνων θα έχουν δωρεάν 100% με το πλοίο “Πρωτέας”.

Η διοργάνωση ευχαριστεί ιδιαιτέρως όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες για τις φετινές χορηγίες του #skiathostrailrun2021, 40-50% από την Hellenic Seaways Official Fan Page και τη Seajets από όλα τα λιμάνια προορισμού  και ιδιαιτέρως την Anes Ferries για την πλήρη (100%) κάλυψη των ατομικών εισιτηρίων των αθλητών που θα δηλώσουν το ενδιαφέρον τους.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6948784000.

Η προσφορά ισχύει για όσους θα έχουν γραφτεί ως την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021. Την θα σταλθεί η λίστα στην εταιρεία για όσους θα δικαιούνται την δωρεάν μετάβαση. Οι εγγραφές γίνονται στο σάιτ της διοργάνωσης https://www.skiathosrun.gr/el/.

Προς διευκόλυνση όσων μένουν στον Βόλο, εγγραφές γίνονται και στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160.

Η μετάβαση – επιστροφή ισχύει για όλες τις ημερομηνίες από 16 ως 22 Σεπτεμβρίου (μετάβαση 16-18/9, επιστροφή 19-22/9), συνεπώς όποιος θέλει, μπορεί να μείνει στη Σκιάθο περισσότερες ημέρες συνδυάζοντας τον αγώνα με διακοπές.

Το Σάββατο θα προσφερθεί στους συμμετέχοντες pasta party, ενώ ειδικές δίνουν τα καταλύματα του νησιού.

ια να τιμήσει η διοργάνωση τον Michel, εις μνήμην ενός αγαπημένου προσώπου που πάλεψε ή παλεύει τώρα με τον καρκίνο, το Skiathos Trail Run θα προσφέρει το 30% των φετινών εγγραφών, των χορηγιών και των δωρεών που θα γίνουν την ημέρα του αγώνα στην κάλπη που θα υπάρχει στο λαιμό στο Μπούρτζι, στη Φλόγα, το Σύλλογο ονέων Παιδιών με εοπλασματική Ασθένεια.

Στον αγώνα θα μετέχουν πολλά σωματεία, όπως για παράδειγμα ο Δρομέων Υγείας Βόλου.
Το τμήμα στίβου της ίκης Βόλου επίσης οργανώνει .
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση