Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Την Δευτέρα κρίνεται το μέλλον του Α.Σ Βελεστίνου ‘’ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ’’
Την Δευτέρα κρίνεται το μέλλον του Α.Σ Βελεστίνου ‘’ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ’’

Την Δευτέρα κρίνεται το μέλλον του Α.Σ Βελεστίνου ‘’ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ’’

Την Δευτέρα 29 Ιουλίου κρίνεται το μέλλον του Α.Σ Βελεστίνου ‘’ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ’’ κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευση του Δ.Σ. και με σημερινή κοινή  ανακοίνωση τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής και ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκας καλούν φορείς και πολίτες να μετάσχουν ώστε να δοθεί λύση στο αδιέξοδο που έχει περιέλθει η ομάδα.

Στην κοινή ανακοίνωση αναφέρεται: «Η Εφορευτική Επιτροπή που ορίστηκε στην από  10/6/2019 Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του «ΑΣ. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ» και ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, καλούν τα μέλη του Συλλόγου, τον Σύνδεσμο Φιλάθλων, το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας, τον Σύνδεσμο παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, καθώς και τα συμβούλια λοιπών κοινωνικών φορέων (σύλλογοι, σωματεία κ.λπ.) της κωμοπόλεως του Βελεστίνου σε μια 4η έκτακτη γενική συνέλευση την Δευτέρα, 29  Ιουλίου 2019, ώρα 20:30, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ για να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που βρίσκεται ο ιστορικός σύλλογος.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Βελεστίνου ‘’ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ’’ αποτελεί σύμβολο της περιοχής μας!

Είναι ιστορική η ευθύνη όλων μας για το παρόν και το μέλλον του!»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επί τάπητος ο μαθητικός τουρισμός στη Μαγνησία - https://t.co/Mm4YeDRJKc -

  • ΖΑΓΟΡΙΝ: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Φωτογραφίας στα ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με θετικό κοινωνικό… - https://t.co/AlrWod8xDe -

  • Υπόμνημα ΣΒΘΣΕ για τις επιχειρήσεις σε τρίτες χώρες - https://t.co/PlkzdzjYvt -

"Αλιεύοντας" την είδηση