Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τιμωρία της FIFA σε Μανωλά, που χάνει το πρώτο μπαράζ με Κροατία
Τιμωρία της FIFA σε Μανωλά, που χάνει το πρώτο μπαράζ με Κροατία

Τιμωρία της FIFA σε Μανωλά, που χάνει το πρώτο μπαράζ με Κροατία

Σε μι πόφαση που γεννά πολλά ερωτηματικά προέβη την Παρασκευή η , που τιμώρησε τον Κώστα Μάνωλα με μία αγωνιστική για παραση του Fair Play και έτσι ο άσος της Ρόμα θα χάσει τον πρώτο αγώνα μπαράζ στην την επόμενη Πέμπτη, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο διεθνής αμυντικός στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Κύπρο στο ΓΣΠ, αντίκρισε κίτρινη κάρτα προκειμένου να εκτίσει την τιμωρία της μίας αγωνιστικής στο ματς με το Γιβραλτάρ και να μπει «καθαρός» στις ανα των μπαράζ.

Ωστόσο, η Παγκόσμια ομοσπονδία έκρινε ότι η πράξη του αυτή παραβιάζει του κανόνες του Fair play και του επέβαλλε τιμωρία μίας αγωνιστικής, θέτοντας τον εκτός για την αναμέτρηση με τους Κροάτες στο Ζάγκρεμπ. Πρόκειται για που αν μη τι άλλο προκαλεί απορίες και κρίνεται ως σκανδαλώδης, δεδομένου πως αντίστοιχα φαινόμενα παρατηρούνται συνεχώς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας τιμωρείται για ένα τέτοιο γεγονός.

Μάλιστα, η του Μανωλά δεν είναι εφέσιμη οπότε αποκλείεται και το ενδεχόμενο να υπάρξει αλλαγή των δεδομένων και να έχει τελικά ο Μίκαελ στην διάθεση του τον στόπερ της Ρόμα.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση