Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τιμητική διάκριση στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την προσφορά του στο Handball
Τιμητική διάκριση στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την προσφορά του στο Handball

Τιμητική διάκριση στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την προσφορά του στο Handball

Τον περιφερειάρχη Θεσσλίς Κώστα Αγοραστό βράβευσε για την προσφορά του στο άθλημα της χειροσφαίρισης (Handball) η ομάδα του «Larissa Handball Club».

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, σε ειδική που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΟΥΗΛ όπου παρουσιάστηκαν και οι μελλοντικοί στόχοι της ομάδας.

Στον χαιρετισμό του μετά τη βράβευση ο κ. Αγοραστός σημείωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για την και για εμένα προσωπικά η αποψινή βράβευση.

Αποτελεί μία ηθική δικαίωση για τις αδιάκοπες προσπάθειες που καταβάλλουμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μέσα σε δύσκολες συνθήκες και κακοτοπιές, να στηρίξουμε τον αθλητισμό στη Θεσσαλία με όλες μας τις δυνάμεις. ιατί πιστεύουμε πως ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει διέξοδο στην κρίση, δίνοντας χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια.

Αξίζουν διπλά συγχαρητήρια βέβαια σε όλους όσους με μεράκι, περισσή αγάπη και αυταπάρνηση εργάζονται για την ανάδειξη ενός αθλήματος που δεν ανήκει στα λεγόμενα διαδεδομένα στο ευρύ κοινό.

Οφείλω να σταθώ ιδιαίτερα στο έργο του κ. Βασίλη κουράβα που πραγματικά έχει θέσει ως στόχο ζωής να αναδείξει το χάντμπολ στην περιοχή μας, φέρνοντας νέους στον αθλητισμό. Η χειροσφαίριση όμως είναι ένα συναρπαστικό σπορ που είμαι βέβαιος ότι σε μερικά χρόνια θα κάνει τη και τη Θεσσαλία γνωστή σε όλη την μέσα από το «Larissa Handball Club».

Συνεχίστε αυτό τον ωραίο αγώνα που δίνετε λοιπόν κι εμείς θα είμαστε δίπλα σας όπως πάντα. Εύχομαι όλοι οι να δώσουν τον δικό τους ωραίο αγώνα με σεβασμό στον αντίπαλο και να αποδείξουν στην πράξη το «ευ αγωνίζεσθαι» και ότι ο αθλητισμός αποτελεί μία παγκόσμια έκφανση πολιτισμού, μία ενιαία γλώσσα επικοινωνίας που καλλιεργεί τον ανθρωπισμό ανάμεσα στα έθνη.

Καλώ όλους τους να υιοθετήσετε το έμβλημα των ολυμπιακών αγώνων «citius – altius – fortius» ως το βασικότερο στοιχείο της αγωνιστικής σας πορείας, αναζητώντας την υπεροχή, υπερβαίνοντας τις ικανότητές σας πάντα με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στον αντίπαλο και τους κανόνες του παιχνιδιού».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση