Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Τη μεταφορά αθλητών ανέλαβε η “Magnesia Travel”
Τη μεταφορά αθλητών ανέλαβε η “Magnesia Travel”

Τη μεταφορά αθλητών ανέλαβε η “Magnesia Travel”

Τη μεταφορά των αθλητών για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, που θα γίνει σε Βόλο και Πορταριά από 23 Ιουλίου μέχρι 2 Αυγούστου ανέλαβε η τουριστική εταιρία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, “Magnesia Travel”.

Το “Magnesia Travel” ήταν η μοναδική εταιρία που κατέθεσε προσφορά, στον διαγωνισμό που χθες κηρύχθηκε άγονος και επαναλήφθηκε σήμερα και είναι ύψους 30.000 €.

Η σύμβαση περιλαμβάνει την παραλαβή των αποστολών 16 χωρών που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα από το αεροδρόμιο τη μεταφορά τους στα ξενοδοχεία και την καθημερινή μεταφορά τους στο προπονητήριο του ΕΑΚ Βόλου και στα κλειστά Γυμναστήρια Ν. Ιωνίας και Πορταριάς, όπου θα γίνονται οι αγώνες.

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, οι αποστολές των αθλητών θα φθάσουν στο Βόλο την ερχόμενη Τετάρτη 15 Ιουλίου και θα παραμείνουν μέχρι τις 5 Αυγούστου, ενώ οι διαδρομές που θα απαιτηθούν να γίνουν συνολικά είναι 302 και απαιτούνται καθημερινά 8 με 10 λεωφορεία, για να καλυφθεί το μεταφορικό έργο της διοργάνωσης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακά η Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης - https://t.co/oahzQKl9BA -

  • Κορωνοϊός: 196 νέα κρούσματα - https://t.co/KYnsuqlZ62 -

  • Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός στο τραπέζι του Συμβουλίου Άμυνας - https://t.co/GYPrFEa5rs -

"Αλιεύοντας" την είδηση