Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Τη μεταφορά αθλητών ανέλαβε η “Magnesia Travel”
Τη μεταφορά αθλητών ανέλαβε η “Magnesia Travel”

Τη μεταφορά αθλητών ανέλαβε η “Magnesia Travel”

Τη μεταφορά των αθλητών για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, που θα γίνει σε Βόλο και από 23 Ιουλίου μέχρι 2 Αυγούστου ανέλαβε η τουριστική εταιρία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, “Magnesia Travel”.

Το “Magnesia Travel” ήταν η μοναδική εταιρία που κατέθεσε προσφορά, στον διαγωνισμό που χθες κηρύχθηκε άγονος και επαναλήφθηκε σήμερα και είναι ύψους 30.000 €.

Η σύμβαση περιλαμβάνει την παραλαβή των αποστολών 16 χωρών που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα από το αεροδρόμιο τη μεταφορά τους στα και την καθημερινή μεταφορά τους στο προπονητήριο του Βόλου και στα κλειστά Γυμναστήρια Ν. Ιωνίας και Πορταριάς, όπου θα γίνονται οι αγώνες.

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, οι αποστολές των αθλητών θα φθάσουν στο Βόλο την ερχόμενη Τετάρτη 15 Ιουλίου και θα παραμείνουν μέχρι τις 5 Αυγούστου, ενώ οι διαδρομές που θα απαιτηθούν να γίνουν συνολικά είναι 302 και απαιτούνται καθημερινά 8 με 10 λεωφορεία, για να καλυφθεί το μεταφορικό έργο της διοργάνωσης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή της Νίκης Βόλου στην 1η ημερίδα επιδόσεων στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας - https://t.co/4meSvzpwnJ… -

  • Γ. Καλτσογιάννης: Άμεση παρέμβαση για το υψηλό κόστος ενέργειας #υψηλόκόστοςενέργειας - https://t.co/n1KoTZ27Rj -

  • Κορωνοϊός – Μελέτη: Τι ισχύει για αυτοάνοσες αντιδράσεις και αυτοαντισώματα σε ασθενείς Covid… - https://t.co/Wjm4U1Dbso -

"Αλιεύοντας" την είδηση