Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τη Μελίκη υποδέχονται οι ερυθρόλευκοι στο ΕΑΚ Βόλου
Τη Μελίκη υποδέχονται οι ερυθρόλευκοι στο ΕΑΚ Βόλου

Τη Μελίκη υποδέχονται οι ερυθρόλευκοι στο ΕΑΚ Βόλου

Με εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Μελίκης (Κυριακή 23/2, 5.00  μ.μ.), στο κλειστό γυμναστήριο του συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα στον 3ο Όμιλο της Γ' ς, για την ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του .

Οι ερυθρόλευκοι του Γιώργου Βλιώρα, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος την προηγούμενη εβδομάδα, θα επιδιώξουν απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, να πετύχουν μία ακόμα νίκη, που θα τους δώσει και ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, πέραν του Δημήτρη Καραμήτσου που έχει τεθεί εκτός για το υιπο της σεζόν, δεν υπολογίζει και στον Γιάννη Χροναίο, λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Από την άλλη, ο Αντώνης Μούμογλου, που έλειψε από κάποιες προπονήσεις θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Βλιώρα.

Μιλώντας για το παιχνίδι της Κυριακής, ο τεχνικός της ομάδας μας επεσήμανε: «Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι με τους Ικάρους Τρικάλων, στο οποίο ξεκουράστηκαν κάποιοι παίκτες και χρησιμοποιήθηκαν κάποιοι άλλοι με μικρότερο χρόνο συμμετοχής. Δεν ήταν παιχνίδι – στόχος, ενώ το εύρος της ήττας (-63) δεν αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το διάστημα που μεσολάβησε με τη διακοπή του πρωταθλήματος, από τη μία μας έβγαλε εκτός αγωνιστικών ρυθμών, από την άλλη όμως έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες να ξεκουραστούν και να συγκεντρωθούμε στο κομ των προπονήσεων. Κάναμε και δύο φιλικά παιχνίδια με Αγριά B.. και Βόλου, που μας βοήθησαν ιδιαίτερα. Το παιχνίδι της Κυριακής με τη Μελίκη γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο, καθώς πρόκειται για μια σκληροτράχηλη ομάδα. Πιστεύω ότι θα είναι ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, το οποίο θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε, ώστε να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη βαθμο άνεση».

Εκ της Διοικούσας Επιτροπής της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση