Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τη Δάφνη υποδέχονται οι “ερυθρόλευκες” στo ΕΑΚ Bόλου
Τη Δάφνη υποδέχονται οι “ερυθρόλευκες” στo ΕΑΚ Bόλου

Τη Δάφνη υποδέχονται οι “ερυθρόλευκες” στo ΕΑΚ Bόλου

Την Κυρική 21 Ινουαρίου 2018 και 12.00 στο Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου  για την 19η αγωνιστική του  πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών .

Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την ομάδα , η Δάφνη Αγίου Δημητρίου είναι μια ισχυρή ομάδα που παλεύει για την είσοδό της στην τετράδα του πρωταθλήματος και αναμένεται σκληρή μονομαχία .

Αναμένεται όλες τις παίκτριες  στη διάθεση του προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου αφού σίγουρα απούσα θα είναι η Ελένη Ζήτη που μάλλον δεν θα αγωνιστεί ως το τέλος της περιόδου αλλά αναμένονται οι επιστροφές της Sherise Williams , της ς Ζέρβα και της Ραφαέλας Σουλτάνη που δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα με το Φάρο στο Κερατσίνι .

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας .

Η καλεί τους φιλάθλους της ομάδας  να συασταθούν στα κορίτσια και στους τους , ενισχύοντάς τους , βοηθώντας δε και τη στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων .

Μετά και το θλιβερό επεισόδιο στον αγώνα με το Φάρο στο Κερατσίνι , με αποδέκτη τον προπονητή  , στο οποίο η ομάδα θεωρεί ότι έχει άμεσες ευθύνες η γηπεδούχος ομάδα και έχουν γίνει οι δέουσες καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές , πιστεύεται ότι ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου θα δείξει τη δυναμική του , σε κόσμια πλαίσια όπως κάνει σε όλους τους μέχρι τ αγώνες της ομάδας και θα αποτελέσει κυριολεκτικά τον έκτο παίκτη .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση