Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Θριάμβευσε ο Ανδρέας Κεχαγιάς στο INTERNATIONAL CUP
Θριάμβευσε ο Ανδρέας Κεχαγιάς στο INTERNATIONAL CUP

Θριάμβευσε ο Ανδρέας Κεχαγιάς στο INTERNATIONAL CUP

Την πρώτη θέση στο διεθνές κύπελλο (International Cup) της Ε.Ο.Τ.S. που διεξήχθη στην Θεσσλονίκη το Σάββτο 13/4 με αναμετρήσεις μεταξύ πρωταθλητών διαφόρων χωρών κατάφερε να κατακτήσει ο Έλληνας, Βολιώτης αθλητής Κεχαγιάς Ανδρέας, στο αγώνισμα t.s. ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ Κ1, στην κατηγορία έως 81 κιλά ανδρών.

Η καινοτόμος διεξαγωγή των αγώνων εφαρμόστηκε δίχως προτα, (οι κάθε κατηγορίας ήταν χωρισμένοι ισομερώς σε ομίλους και οι επικεφαλής του κάθε ομίλου στην συνέχεια έπαιζαν μέχρι να φτάσουν στον τελικό) το αποτέλεσμα ήταν η διοργάνωση να προσδώσει περισσότερους αμφίρροπους αλλά και χρηματικά έπαθλα στους πρώτους νικητές.

Ο Κεχαγιάς κατάφερε να κερδίσει στα σημεία τον Μαλτέζο αθλητή και στην συνέχεια τον αθλητή από την Πορτογαλία στην παράταση, κατακτώντας την πρώτη θέση στον όμιλο.

Στα και με αντίπαλο από την Ιταλία έγινε ένας αμφίρροπος αγώνας μέχρι το φινάλε αφού οι αντίπαλοι πήγαιναν πόντο πόντο, με τον Κεχαγιά στα τελευταία 3″ να καταφέρνει να πετυχαίνει ένα σημείο περισσότερο και να περνάει στον τελικό.

Εκεί κατάφερε να έχει το προβάδισμα, από την αρχή μέχρι της αρχές του τρίτου γύρου, του Ούγγρου αθλητή, αλλά σε εκείνο το σημείο του αγώνα άνοιξε και έτρεχε αίμα η μύτη του Βολιώτη αθλητή και ο τον σταμάτησε δύο φορές για να τον εξετάσει ο με κίνδυνο οριστική διακοπή του αγώνα υπέρ του αάλου κάτι όμως που δεν έγινε, κερδίζοντας τελικά τον αγώνα.

Με την πρωτιά αυτή ο Κεχαγιάς έχει δικαίωμα να συμμετάσχει και στο World Cup που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στον Καναδά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση