Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Θετικός απολογισμός για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου
Θετικός απολογισμός για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου

Θετικός απολογισμός για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου

Κάτι παραπάνω από θετικός ήταν ο απολογισμός του Σαββατοκύριακου, της τελευταίας ημέρας του Αυγούστου και της πρώτης του Σεπτεμβρίου για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου. Η καλή ημέρα φάνηκε από το πρωί, ή μάλλον από τα χαράματα, οπότε ξεκίνησε στο Μέτσοβο η δοκιμασία των 100 χιλιομέτρων για τους 148 trail runners από όλη την Ελλάδα και άλλες χώρες που έτρεξαν στο Ultra Ursa Trail. Αρκετοί ξεπέρασαν ακόμη και το 24ωρο τρέχοντας ως και 26μισυ ώρες, χρόνο που έκανε ο 122ος, ενώ οι άλλοι 26 δρομείς δεν ολοκλήρωσαν τη διαδρομή. Δύο δρομείς του ΣΔΥ Βόλου μετείχαν και κατέβαλαν εξαιρετική προσπάθεια.
Ο Χρήστος Τσιτσιγιάννης τερμάτισε 43ος με χρόνο 19 ώρες 33′ 48, και ο Θανάσης Αλεξίου 55ος με χρόνο 20 ώρες 21’25.
Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η πρωτιά, καθώς με αυτήν τη θέση στη γενική κατάταξη σφράγισε τη συμμετοχή του στον 10ο Αγιωργίτικο Δρόμο Νεμέας ο Αλέξης Παπαλεξίου κάνοντας χρόνο 46’13. Ο αγώνας έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, και ήταν απόστασης 12 χιλιομέτρων, ενώ την επόμενη μέρα το απόγευμα ο δρομέας του ΣΔΥΒ έτρεξε σε προπονητικό ρυθμό στον Γύρο Αγιάς Λάρισας 3 χιλιομέτρων.
Δυνατή αποστολή και άλλη πρωτιά στην Αράχωβα

Το πρωί της Κυριακής έγινε στην Αράχωβα ο αγώνας Ορεινού τρεξίματος Arachova Trail 2019, με τον ΣΔΥ Βόλου να δίνει το παρόν με 6 συμμετοχές. Ο Γιάννης Κλόκας αναδείχθηκε μεγάλος νικητής στην απόσταση των 6 χιλιομέτρων. Στα 11 χιλιόμετρα έτρεξαν οι Θωμάς Μαλιαχόβας, Γιάννης Παπαδόπουλος, Παντελής Ζήσης, Λίνος Βίγκλας, Μαρία Μακροθανάση. Αναλυτικότερα τα :

11 χιλιόμετρα
22 Θωμάς Μαλιαχόβας 1.12.03
25 Γιάννης Παπαδόπουλος 1.13.20
31 Παντελής Ζήσης 1.17.37
55 Λίνος Βίγκλας 1.27.11
81 (15η) Μαρία Μακροθανάση 1.39.44

6 χιλιόμετρα
1 Γιάννης Κλόκας 29.52

Με δύο συμμετοχές και με ισάριθμες επιτυχίες, την 3η θέση στη γενική κατάταξη ανδρών και γυναικών, έτρεξε την Κυριακή το πρωί ο ΣΔΥ Βόλου και στο Νομό Κοζάνης, στον 15ο Αγώνα Δρόμου Αυγερινού απόστασης 24.500 μέτρων. Η διαδρομή κινείται κυρίως σε δασικούς χωμάτινους δρόμους, και τις θέσεις κατέλαβαν ο Αμβρόσιος Δημητριάδης (1.58.35) και η Βάσω Τασιώνη (3.06.41). Η Βάσω Τασιώνη μάλιστα λίγες ώρες πριν, το απόγευμα του Σαββάτου είχε τρέξει στην Ποντινή Γρεβενών 16 χιλιόμετρα και αναδείχθηκε 1η στην κατηγορία της στον ορεινό αγώνα Pontini Race 2019.

Σημαντική παρουσία θα έχει ο σύλλογος αυτή την Κυριακή στον 33ο Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου, τον αρχαιότερο ορεινό αγώνα της χώρας μας, όπου θα αγωνιστούν οι Χάρης Ακρίβος, Σάκης Κράβαρης, Απόστολος Μπαρμπούλης, Κώστας Πολίτης, Σεραφείμ Τσαμασιώτης. Στον Ημιμαραθώνιο Βουδαπέστης θα μετέχουν ο Γιώργος Πατσαρούχας και ο Ηλίας Πατσαρούχας. Ο Μιχάλης Άκερμαν θα τρέξει στον 4ο Ορειβατικό αγώνα Τσαριτσάνης – Ολύμπου και ο Αμβρόσιος Δημητριάδης στον 11ο Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου ΔΕΗ Μνήμες Λιγνίτη Πτολεμαΐδας.

Οι για τους οποίους εγγραφές γίνονται από τον ΣΔΥ Βόλου διαρκώς αυξάνονται και είναι οι παρακάτω. Οι εγγραφές όπως καθιερώθηκε εδώ και χρόνια γίνονται προς διευκόλυνση των μελών του συλλόγου στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160. Τονίζεται ότι για τα Γιάννινα οι εγγραφές λήγουν αυτήν την Παρασκευή, και για τα Καλά Νερά την επόμενη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου.

5ος Αγώνας Δρόμου Καλών Νερών 15 Σεπτεμβρίου. 5 και 10 χιλιόμετρα, ποσό συμμετοχής 5 κάθε αγώνας. Λήξη εγγραφών 10/9. Θα γίνει και παιδικός αγώνας, με δωρεάν συμμετοχή.

8o Skiathos Trail Run 2019 Στα μονοπάτια του Παπαδιαμάντη 22 Σεπτεμβρίου. Ημιμαραθώνιος και 10 χιλιόμετρα (ποσό συμμετοχής 10 για κάθε αγώνα), παιδικοί δωρεάν. Λήξη εγγραφών 17/9. Θα οργανωθεί εκδρομή από τον ΣΔΥ Βόλου.

13ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων 21-22 Σεπτεμβρίου. Αποστάσεις 30, 10 και 5 χιλιόμετρα με ποσό συμμετοχής αντίστοιχα 12, 10 και 8 ευρώ.

«7ος Αχίλλειος Άθλος» Ημιμαραθώνιος Δρόμος Φάρσαλα 29 Σεπτεμβρίου, και αγώνας 5.200 μέτρων, όλοι με δωρεάν συμμετοχή.

Τρέχω για τη Φλόγα 6 Οκτωβρίου, 2 χιλιόμετρα στην Παραλία Βόλου. Ποσό συμμετοχής 3 ευρώ, εγγραφές στη Φλόγα Μαγνησίας.

3ος Αγώνας Δρόμου «Almyros City – Zerelia Lakes» 6 Οκτωβρίου. Αγώνες 20.100 και 6.000 μέτρων, με ποσό συμμετοχής 10 και 6 ευρώ αντίστοιχα.

Ρήγειος Δρόμος Βελεστίνο 13 Οκτωβρίου, με δωρεάν συμμετοχή.

8ος Αγώνας Δρόμου «Τρέχω για την Κατερίνη» 13 Οκτωβρίου. Απόσταση 8 χιλιόμετρα, δωρεάν συμμετοχή και πλήθος παροχών για τους 2.000 δρομείς.

8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και παράλληλος αγώνας 5 χιλιομέτρων Σάββατο 19 Οκτωβρίου. Ποσό συμμετοχής 12 και 7 ευρώ για τον κάθε αγώνα αντίστοιχα. Κατόπιν συμφωνίας της Ομοσπονδίας των συλλόγων δρομέων ΕΟΣΛΜΑ-Υ με τη διοργάνωση, μέρος του ποσού συμμετοχής θα κατευθυνθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό. Λήξη εγγραφών αρκετά νωρίς, στις 25/9.

Ο ΣΔΥ Βόλου εκφράζει τις πιο θερμές ευχές στο ζεύγος Απόστολο Γούλα, Μελίνα Παππά, πρόεδρο και γραμματέα του αδελφού Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, που ενώθηκαν στο Σάββατο με τα δεσμά του γάμου. Στην τελετή παρευρέθηκε αντιπροσωπεία του ΣΔΥ Βόλου.

ΣΔΥΒ

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 17.30 στο συγκρότημα Μουρτζούκου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στον Βόλο (Χείρωνος & Επτά Πλατανίων) θα γίνει η επαναληπτική του συλλόγου, και από τις 18.00 ως τις 20.00 οι για την ανάδειξη του νέου ΔΣ και της εξελεγκτικής επιτροπής.

Τα μέλη που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι μπορούν να το δηλώσουν το αργότερο 3 ημέρες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών στον πρόεδρο του συλλόγου Παλάντζα Κων/νο ή στη γραμματέα Ξηροφώτου Μάρθα προκειμένου να συγκροτηθεί το .

Η συμμετοχή στα κοινά των εκατοντάδων μελών του, έχουν αποφέρει το εξαιρετικό αποτέλεσμα που υπάρχει με την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου και κατ’ επέκταση με την είσοδο στον αθλητισμό πλήθους νέων ανθρώπων που έρχονται στο χώρο καθημερινά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση