Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Θετικές εμφανίσεις για ΠΑΟ,ΠΑΣ και ΑΕΚ
Θετικές εμφανίσεις για ΠΑΟ,ΠΑΣ και ΑΕΚ

Θετικές εμφανίσεις για ΠΑΟ,ΠΑΣ και ΑΕΚ

Ο Πνθηναϊκός ήταν κυρίαρχος καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά δυσκολεύτηκε τελικά να επικρατήσει της ΑΙΚ ς.

Οι Σουηδοί παρατάχθηκαν με άκρως αμυντικό προσανατολισμό και δεν άφησαν την ομάδα του Στραματσιόνι να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού άλλαξε την (αρχικά) προσεκτική τακτική του πρώτου ημιχρόνου και με την είσοδο των Βιγιαφάνες και Λέτο στο δεύτερο μέρος έδωσε πνοή στην επίθεσή της ομάδας του.

Ο άρχισε να πιέζει ψηλά αλλά η ΑΙΚ βρήκε με τη σειρά της χώρους και απείλησε στο 75' την εστία του Στιλ.

Η λύση ήρθε από την άμυνα καθώς στο 79' ο Μόλεδο με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και έδωσε το ατάζ στην κόντρα με την ΑΙΚ.

Ο ΠΑΣ ιάννινα είχε πολύ δύσκολο στην έδρα της Αλκμάαρ και στάθηκε στο ύψος του. Η ομάδα του ιάννη Πετράκη «κατέβηκε» με αμυντικούς προσανατολισμούς και το τελικό 1 – 0 αφήνει ελπίδες στους Γιαννιώτες.

Η Αλκμάαρ πίεσε από την αρχή του παιχνιδιού και η ελληνική ομάδα αμυνόταν σθεναρά μέχρι το 36ο λεπτό. Μια ολιγωρία της άμυνας του ΠΑΣ έπειτα από κόρνερ των Ολλανδών, έδωσε την ευκαιρία στο Λούκασεν να σκοράρει με κεφαλιά-ψαράκι από κοντά.

Στο β' μέρος η πίεση της Αλκμάαρ συνεχίστηκε αλλά ο Πασχαλάκης δήλωσε παρών όποτε χρειάστηκε. Οι παίχτες του ΠΑΣ προσπάθησαν να γίνουν πιο επικίνδυνοι δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες χωρίς θετική έκβαση.

Τέλος, η ΑΕΚ έδωσε μεγάλη μάχη απέναντι στη Σεντ Ετιέν στο Ζοφρουά Γκισάρ και κατόρθωσε να πάρει λευκή ισοπαλία.

Άριστα προετοιμασμένη και στημένη, η «Ένωση» έβαλε δύσκολα στην καλοδουλεμένη γαλλική ομάδα και διατήρησε τις όποιες ελπίδες για πρόκριση στα play-off του στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Κετσπάγια έδωσε όσο χώρο χρειαζόταν και χτυπούσε στις αντ κυρίως με τους Βάργκας και Μάνταλο. Η Σεντ Ετιέν απείλησε με μακρινά σουτ και με κάποια στημένα χτυπήματα προς το τέλος του α' ημιχρόνου.

Με την έναρξη του β' μέρους και την είσοδο του Μπακασέτα η ΑΕΚ είχε κάποιες ευκαιρίες αλλά κυρίως αμυνόταν σωστά παρά την αύξηση της πίεσης των Γάλλων.

Ανδρέας Βαρδαλής

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση