Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Θεσμός η εσωτερική ημερίδα στίβου των ακαδημιών της Νίκης Βόλου
Θεσμός η εσωτερική ημερίδα στίβου των ακαδημιών της Νίκης Βόλου

Θεσμός η εσωτερική ημερίδα στίβου των ακαδημιών της Νίκης Βόλου

Θεσμό τείνει να αποτελέσει η εσωτερική ημερίδα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» που πραγματοποιήθηκε και φέτος για το κλείσιμο της αγωνιστικής χρονιάς για τις ακαδημίες του τμήματος.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαΐου στο και συμμετείχαν 200 αθλητές κι αθλήτριες ηλικίας από νήπια έως Ε’ Δημοτικού.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε σκυταλοδρομίες και στίβου μετ’ εμποδίων. Οι μικροί αθλητές κι αθλήτριες «κέρδισαν» προπονητές και γονείς με την παρουσία τους και τις επιδόσεις τους.

Απέδειξαν ότι μέσα από τα αγωνίσματα του στίβου, ατομικά κι ομαδικά, κοινωνικοποιούνται κι αποκτούν αθλητικά «εφόδια» για την μετέπειτα ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό, που αποτελεί στάση και τρόπος ζωής.

Οι προπονήσεις των ακαδημιών θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Ιουνίου, οπότε και θα ολοκληρωθούν.

Μέσα από την εξαιρετική δουλειά των προπονητών του τμήματος, Παύλου Παρασκευόπουλου, Απόστολου Βλαχάβα, Βασιλικής Κολλυμένου, Δήμητρας Αηδονίδου κι Ελένης Σκουργιά, μεταλαμπαδεύονται στους αθλητές κι αθλήτριες κι αυριανούς , οι αρετές του «ευ αγωνίζεσθαι», της αυτοεκτίμησης και του σεβασμού.

Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια και τη φετινή χρονιά, οι γονείς οι οποίοι εμπιστεύτηκαν τα τους στην οικογένεια της Νίκης Βόλου και στους έμπειρους προπονητές και συνέβαλαν παράλληλα σε αρκετές διοργανώσεις.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κι έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Δημήτρης Μπατζανός, Γιώργος Τάκης και Χρόνης Βελέντζας ευχαριστούν από καρδιάς και συγχαίρουν προπονητές, αθλητές και γονείς για το τους και τη συνεισφορά τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ξεκίνησαν χθες οι Ημέρες Μουσικής στον Βόλο #ΗμέρεςΜουσικής - https://t.co/p39hA78Ww6 -

  • Διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας άγριας ζωής της λίμνης Κάρλα - https://t.co/qX88hpeVpO… -

  • Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης του δρόμου Ευξεινούπολη –Νεοχωράκι –Νεράιδα –Ανθότοπος - https://t.co/TuC5GOUtNO -

"Αλιεύοντας" την είδηση