Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Θέματα του Ολυμπιακού “έτρεξαν” οι Μαυρονάσιος και Τσιμπανάκος 
Θέματα του Ολυμπιακού “έτρεξαν” οι Μαυρονάσιος και Τσιμπανάκος 

Θέματα του Ολυμπιακού “έτρεξαν” οι Μαυρονάσιος και Τσιμπανάκος 

Στον Βόλο βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος της ΠΑΕ 1937  Σωτήρης Μαυρονάσιος και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας  Ευριπίδης Τσιμπανάκος οι οποίοι  “έτρεξαν” θέματα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Μαυρονάσιος και Τσιμπανάκος  είχαν συνάντηση με την τεχνική εταιρεία,  η οποία ανέλαβε το κατασκευής των γηπέδων στο Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο του στον Άγιο Γεώργιο όπου θα γίνουν και στα δύο .
Ειδικότερα,  στο ένα γήπεδο θα τοποθετηθεί έτοιμος φυσικός ,  ενώ στο δεύτερο γήπεδο θα γίνει σπορά ώστε να είναι έτοιμα για την της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Επίσης οι δύο ισχυροί άντρες του πραγματοποίησαν συνάντηση στα γραφεία της ομάδας με 10 ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, με τους οποίους συζήτησαν την ανανέωση των συμβολαίων τους ώστε να αποτελέσουν τον βασικό κορμό για την νέα αγωνιστική σεζόν.
Γίνεται φα πως οι δύο άντρες, παρότι έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να παραχωρήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών τους εφόσον υπάρξει κάποια υγιής πρόταση για την ομάδα, δεν αφήνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα στην τύχη του και κάνουν το καλύτερο δυνατό για την επόμενη ημέρα της ομάδας.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση