Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Θέματα του Ολυμπιακού “έτρεξαν” οι Μαυρονάσιος και Τσιμπανάκος 
Θέματα του Ολυμπιακού “έτρεξαν” οι Μαυρονάσιος και Τσιμπανάκος 

Θέματα του Ολυμπιακού “έτρεξαν” οι Μαυρονάσιος και Τσιμπανάκος 

Στον Βόλο βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος της 1937  Σωτήρης Μαυρονάσιος και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας  Ευριπίδης Τσιμπανάκος οι οποίοι  “έτρεξαν” θέματα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Μαυρονάσιος και Τσιμπανάκος  είχαν συνάντηση με την τεχνική εταιρεία,  η οποία ανέλαβε το έργο κατασκευής των γηπέδων στο Αθλητικό του Ολυμπιακού Βόλου στον Άγιο Γεώργιο όπου θα γίνουν και στα δύο .
Ειδικότερα,  στο ένα γήπεδο θα τοποθετηθεί έτοιμος φυσικός ,  ενώ στο δεύτερο γήπεδο θα γίνει σπορά ώστε να είναι έτοιμα για την προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Επίσης οι δύο ισχυροί άντρες του Ολυμπιακού Βόλου πραγματοποίησαν συνάντηση στα γραφεία της ομάδας με 10 ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, με τους οποίους συζήτησαν την ανανέωση των συμβολαίων τους ώστε να αποτελέσουν τον βασικό κορμό για την νέα αγωνιστική σεζόν.
Γίνεται φανερό πως οι δύο άντρες, παρότι έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να παραχωρήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών τους εφόσον υπάρξει κάποια υγιής πρόταση για την ομάδα, δεν αφήνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα στην τύχη του και κάνουν το καλύτερο δυνατό για την της ομάδας.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση