Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τέταρτες στην κωπηλασία οι Νικολαΐδου – Ασουμανάκη
Τέταρτες στην κωπηλασία οι Νικολαΐδου – Ασουμανάκη

Τέταρτες στην κωπηλασία οι Νικολαΐδου – Ασουμανάκη

Η κκή εκκίνηση δεν επέτρεψε στις Νικολΐδου – Ασουμανάκη να κατακτήσουν ένα στο διπλό σκιφ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Οι κωπηλάτριες, παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια στο 2ο χιλιόμετρο, ήταν αργά για να καλύψουν το… χαμένο έδαφος και πλασαρίστηκαν στην 4η θέση (7.48,62). Οι δύο αθλήτριες είναι μαζί, μόλις, 16 μήνες. Το χρύσο κατέκτησε το πλήρωμα της (7.40.10, το ασημένιο της Μ. ς (7.41,05) και το χάλκινο της Λιθουανίας (7.43,76).

Στην 6η θέση της τετρακώπου των ελαφρών βαρών περιορίστηκε το ελληνικό πλήρωμα των Μαγδανή Ντούσκου, Πέτρου και ιάνναρου (6.36,47). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μας βρέθηκαν στο Ρίο ντε Τζανέιρο ύστερα από τον αποκλεισμό των Ρώσων, εξαιτίας του σκανδάλου ντόπινγκ, οπότε η 6 θέση θεωρείται μεγάλη . Χρυσοί Ολυμπιονίκες αναδείχθηκαν οι Ελβετοί (6.20,51), ασημένιοι οι Δανοί (6.21,97) και χάλκινοι οι άλλοι (6.22,85).

Για τις θέσεις 7-12 θα αγωνιστούν οι Διονύσης Αγγελόπουλος, Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Χρήστου, οι οποίοι ήρθαν 5οι στην πρώτη ημιτελική σειρά της τετρακώπου με χρόνο 6:24.04. Το ελληνικό πλήρωμα δεν έκανε καλή εκκίνηση, με αποτέλεσμα να μείνει από νωρίς πίσω και δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά από τις βάρκες που προπορεύονταν. Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο (στις 15:40).

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση