Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τέταρτες στην κωπηλασία οι Νικολαΐδου – Ασουμανάκη
Τέταρτες στην κωπηλασία οι Νικολαΐδου – Ασουμανάκη

Τέταρτες στην κωπηλασία οι Νικολαΐδου – Ασουμανάκη

Η κακή εκκίνηση δεν επέτρεψε στις Νικολαΐδου – Ασουμανάκη να κατακτήσουν ένα μετάλλιο στο διπλό σκιφ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του .

Οι κωπηλάτριες, παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια στο 2ο χιλιόμετρο, ήταν αργά για να καλύψουν το… χαμένο έδαφος και πλασαρίστηκαν στην 4η θέση (7.48,62). Οι δύο αθλήτριες είναι μαζί, μόλις, 16 μήνες. Το χρύσο μετάλλιο κατέκτησε το πλήρωμα της Πολωνία (7.40.10, το ασημένιο της Μ. Βρετανίας (7.41,05) και το χάλκινο της Λιθουανίας (7.43,76).

Στην 6η θέση της τετρακώπου των ελαφρών βαρών περιορίστηκε το πλήρωμα των Μαγδανή Ντούσκου, Πέτρου και ιάνναρου (6.36,47). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μας βρέθηκαν στο ντε Τζανέιρο ύστερα από τον αποκλεισμό των Ρώσων, εξαιτίας του σκανδάλου , οπότε η 6 θέση θεωρείται μεγάλη επιτυχία. Χρυσοί Ολυμπιονίκες αναδείχθηκαν οι Ελβετοί (6.20,51), ασημένιοι οι Δανοί (6.21,97) και χάλκινοι οι άλλοι (6.22,85).

Για τις θέσεις 7-12 θα αγωνιστούν οι Διονύσης Αγγελόπουλος, Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Χρήστου, οι οποίοι ήρθαν 5οι στην πρώτη ημιτελική σειρά της τετρακώπου με χρόνο 6:24.04. Το πλήρωμα δεν έκανε καλή εκκίνηση, με να μείνει από νωρίς πίσω και δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά από τις βάρκες που προπορεύονταν. Ο θα διεξαχθεί αύριο (στις 15:40).

 

 

πηγή:kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση