Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Τέσσερις κολυμβητές της Νίκης Βόλου στην προεθνική ομάδα
Τέσσερις κολυμβητές της Νίκης Βόλου στην προεθνική ομάδα

Τέσσερις κολυμβητές της Νίκης Βόλου στην προεθνική ομάδα

 

Τέσσερις κολυμβητές/τριες της αγωνιστικής ομάδας του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» περιλαμβάνονται στη λίστα της προεθνικής της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος για την αγωνιστική χρονιά 2019 – 2020.

Οι αθλητές/τριες είναι:

🔸 ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(2003)

🔸 ΚΟΝΤΟΒΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(2003)

🔸 ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ(2003)

🔸 ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΕΥΤΥΧΙΑ (2005)

Επίσης, οι παραπάνω αθλητές κι αθλήτριες, συμμετέχουν και στη λίστα με τους 25 κολυμβητές απ’ όλη την Ελλάδα που εντάσσονται στο πρόγραμμα SPORT EXCELLENCE ΕΠΙΠΕΔΟΥ 3.

Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, επισημαίνεται ότι, η ΚΟΕ έχει συνάψει συμφωνητικό συνεργασίας με την «Αναγέννηση και Πρόοδος» (Α&Π) με σκοπό την επιστημονική και διαχρονική υποστήριξη νεαρών και ταλαντούχων αθλητών μέσω του προγράμματος «SPORT EXCELLENCE»(SE), υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπεδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές και στους προπονητές για τη σπουδαία αυτή διάκριση κι εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στις αγωνιστικές επιτυχίες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πάνω από 1,5εκ. ευρώ στους δήμους της Μαγνησίας για λειτουργικές δαπάνες - https://t.co/3PI7RWGfwL -

  • Στη λιανική αγορά φυσικού αερίου η ΔΕΗ με 8 πακέτα - https://t.co/IWdLj4iDiI -

  • Συρία: 72 άμαχοι, 224 μαχητές των SDF και 183 αντάρτες σύμμαχοι των Τούρκων νεκροί μετά από 8 μέρες μαχών… - https://t.co/J4RFxTcgp4 -

"Αλιεύοντας" την είδηση