Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τέλος ο Μίσσας -Ψάχνει τον διάδοχο η ΕΟΚ
Τέλος ο Μίσσας -Ψάχνει τον διάδοχο η ΕΟΚ

Τέλος ο Μίσσας -Ψάχνει τον διάδοχο η ΕΟΚ

Άκουσε πολλά, ήταν ο αποδέκτης των περισσότερων κριτικών, κάποιες από τις οποίες ήταν πέρα για πέρα άδικες. Ο Κώστας ήταν εκεί όταν του ζητήθηκε να καθοδηγήσει την Εθνική στο Eurobasket 2017, όμως η αναμέτρηση με τη ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο του αροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Είναι βέβαιο πως η θα πάει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 με άλλον προπονητή, καθώς ούτε η θέλει να συνεχίσει με τον πολύπειρο κόουτς σε αυτή τη θέση, ούτε ο ίδιος αντέχει αυτό το βάρος. Υπενθυμίζουμε πως ταυτόχρονα εργάζεται και στο τμήμα του Ολυμπιακού ως τεχνικός διευθυντής.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως η διάδοχη κατάσταση θα αποφασιστεί άμεσα, ίσως και τις επόμενες μέρες, μόλις η σκόνη από τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη καθίσει.

Το όνομα που ακούγεται περισσότερο αυτή τη στιγμή, είναι εκείνο του Ηλία Παπαθεοδώρου. Ο Έλληνας τεχνικός εργάζεται στον που συμμετέχει στο Basketball , έχει αφήσει εξαιρετικό στις μικρές εθνικές ομάδες και θεωρείται το φαβορί για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού στην Ανδρών καθώς το ρόστερ θα ταιριάζει πολύ σε αυτόν και η διοργάνωση της FIBA δεν «ακουμπά» τις ημερομηνίες των αγώνων της Εθνικής.

Πηγή: eleftherostypos.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση