Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Tέλος ο Αναστασίου από τον Παναθηναϊκό
Tέλος ο Αναστασίου από τον Παναθηναϊκό

Tέλος ο Αναστασίου από τον Παναθηναϊκό

Τέλος εποχής για τον ιάννη Αναστασίου από τον Παναθηναϊκό.

Η απόφαση ελήφθη ύστερα από το σημερινό ραντεβού του προπονητή με τη διοίκηση της ομάδας.

Ο «Ολλανδός» βρίσκονταν στον «πράσινο» πάγκο από τις 14 Μαΐου του 2013. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επόμενος της ομάδας θα είναι ξένος.

Η σχετική της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ιάννη Αναστασίου. Μετά από 2,5 χρόνια κοινής ς κλείνει ο κύκλος μιας γεμάτης διαδρομής. Σε αυτό το διάστημα πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2013, αλλά και μεγάλες νίκες με ξεχωριστή σημασία για την ομάδα και τον κόσμο.

του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος τοποθετήθηκε σχετικά με τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών: «Ο Γιάννης ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον Παναθηναϊκό το Μάιο του 2013. Μαζί δημιουργήσαμε ένα πλάνο που υπηρετήθηκε με συνέπεια και είχε ως τη δημιουργία μιας ομάδας, που όλη η φίλαθλη κοινή γνώμη παραδέχονταν. Φτάσαμε σε σημαντικές επιτυχίες και φυσικά του πιστώνονται σε σημαντικό βαθμό. Στη διάρκεια της συνεργασίας μας έγιναν λάθη και από τις δύο πλευρές. Όλοι όσοι είμαστε στον Παναθηναϊκό τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

«Ο Γιάννης ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον Παναθηναϊκό το Μάιο του 2013. Μαζί δημιουργήσαμε ένα πλάνο που υπηρετήθηκε με συνέπεια και είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας ομάδας, που όλη η φίλαθλη κοινή γνώμη παραδέχονταν. Φτάσαμε σε σημαντικές επιτυχίες και φυσικά του πιστώνονται σε σημαντικό βαθμό. Στη διάρκεια της συνεργασίας μας έγιναν λάθη και από τις δύο πλευρές. Όλοι όσοι είμαστε στον Παναθηναϊκό τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Από την πλευρά του, ο είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού, κ. Αλαφούζο για τη συνεργασία που είχαμε σε αυτά τα 2,5 χρόνια. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που υπηρέτησα αυτό το σύλλογο, ο οποίος μου πρόσφερε πολλά. Ευχαριστώ επίσης όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου, τους ποδοσφαιριστές, τους υπαλλήλους στο προπονητικό αλλά και τους ανθρώπους στα γραφεία της ΠΑΕ, όπως και τον κόσμο της ομάδας. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στον Παναθηναϊκό».

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση