Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τελικός Roland Garros: 1-0 σετ υπέρ του Στέφανου Τσιτσιπά
Τελικός Roland Garros: 1-0 σετ υπέρ του Στέφανου Τσιτσιπά

Τελικός Roland Garros: 1-0 σετ υπέρ του Στέφανου Τσιτσιπά

Σε εξέλιξη βρίσκετι το πιο ιστορικό πιχνίδι για το ελληνικό τένις: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε το πρώτο σετ (7-6) μέσα σε 68 λεπτά απέναντι στον Σέρβο επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, όβακ στον τελικό του πιο φημισμένου Γκραν Σλαμ, του Ρολάν Γκαρός.

Περίπου 5.000 φίλοι του τένις, πήραν θέση στις εξέδρες του «Φιλίπ Σατριέ» και παρακολουθούν έναν συγκλονιστικό αγώνα με πλούσιο θέαμα.

Τόσο ο 23χρονος Τσιτσιπάς, όσο και ο 34χρονος Τζόκοβιτς, έχουν παίξει σπουδαίο τένις στα κορτ της γαλλικής πρωτεύουσας. Από την αρχή της διοργάνωσης, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αάλους τους, μέχρι τους ημιτελικούς, όπου έδωσαν μεγάλη «μάχη» για να πάρουν την πρόκριση. Ίσως η διαφορά ηλικίας και η κόπωση, να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο, στην περίπτωση που το τρόπαιο δεν κριθεί στα τρία σετ. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αναμένεται ένας , όπου κυρίαρχο στοιχείο θα είναι η διαχείριση του πνεύματος, δεδομένου ότι ο Σέρβος έχει τεράστια εμπειρία και ο Τσιτσιπάς, συνδυάζει τον ενθουσιασμό της ηλικίας, με την στοχοπροσήλωση και την σε κάθε στιγμή του αγώνα.

telikos-roland-garros-1-0-set-yper-toy-stefanoy-tsitsipa0

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση