Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τελετή λήξης του Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης
Τελετή λήξης του Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης

Τελετή λήξης του Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης

Τελετή λήξης της προπονητικής περιόδου 2016-2017, στο πλίσιο του Τουρνουά Κλαθοσφαίρισης που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο από το Σωματείο Basketball Βόλος και στην οποία συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – , θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας Βόλου.

 

Το καλαθοσφαίρισης διήρκησε περίπου έναν  μήνα και συμμετείχαν όλοι οι αθλητές της ομάδας του σωματείου Μπάσκετμπολ Κλάμπ Βόλος αλλά και οποιοδήποτε άλλο της πόλης του Βόλου θέλησε να προσέλθει για να  παίξει και να μυηθεί στα μυστικά του συναρπαστικού αυτού αθλήματος.

Στην τελετή λήξης, όπως και σε προηγούμενες χρονιές προσκαλούνται διακεκριμένοι μπασκετμπολίστες και προπονητές (όπως ο Ροδόπουλος Θ,  ο Γκούμας Β, ο Κεραμεύς Ν., ο Κώστας Παπανικολάου κ.ά.), οι οποίοι μοιράζονται τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους με τους συμμετέχοντες μικρούς παίκτες.

Η τελετή θα αρχίσει με επίδειξης όλων των παιδιών που θα συμμετέχουν, θα συνεχιστεί με ομιλίες των διάσημων καλεσμένων παικτών ή προπονητών και θα λήξει με τις απονομές σε όλους τους συμμετέχοντες.

Σε της η αντι Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων στηρίζουμε αθλητικές και πολιτιστικές εκ που πραγματοποιούνται στην περιοχή μας, στηρίζουμε ανθρώπους και συλλόγους που προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Ενισχύουμε τις προσπάθειές τους που μέσα από αυτές πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, προσελκύουν επισκέπτες, με αποτέλεσμα η περιοχή μας να αποκομίζει πολλαπλά οφέλη σε τουριστικό και οικονομικό επίπεδο».

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση