Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τελετή λήξης της Ρυθμικής Γυμναστικής της Νίκης Βόλου
Τελετή λήξης της Ρυθμικής Γυμναστικής της Νίκης Βόλου

Τελετή λήξης της Ρυθμικής Γυμναστικής της Νίκης Βόλου

Σε μία πολύ όμορφη , το τμήμα ς γυμναστικής του “Η ΝΙΚΗ” πραγματοποίησε μετά από αρκετά χρόνια, την Τετάρτη 29 Ιουνίου στο κλειστό της Ν.Ιωνίας, τελετής λήξης για τη φετινή χρονιά.

Έκδηλη ήταν η χαρά και ο ενθουσιασμός των παρευρισκομένων για το θέαμα που παρουσίασαν οι νεαρές αθλήτριες που ενθαρρύνθηκαν από τα χειροκροτήματα του κόσμου και έδωσαν υπόσχεση για ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα και υψηλότερους στόχους την επόμενη χρονιά.

Την , τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β “Η ΝΙΚΗ” , που ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τα παιδιά αλλά και τις οικογένειές τους. Όπως είπε “το τμήμα πέρασε μια μεγάλη κρίση τα προηγούμενα χρόνια και την περίοδο του κορονοϊού, αλλά όταν είσαι Νίκη Βόλου, οφείλεις να συνεχίσεις, να σταθείς στα πόδια σου και να γίνεις πάλι δυνατός”.

Αναφέρθηκε και στα χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι “Όπως οι πρόγονοί μας έτσι και εμείς, έχουμε μάθει στις δυσκολίες και έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε”.

Ο πρόεδρος, αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια του τμήματος και στην καθοριστική στήριξη και προσφορά στο τμήμα από την Ζαννέτα Γαλλιού καθώς και στη συμβολή της Ρούλας Μέλλη ως προπονήτρια με ειδικότητα Ρυθμική Γυμναστική με στόχο την ενδυνάμωση και ανάπτυξη του τμήματος. Μάλιστα ευχαρίστησε όσους στήριξαν το τμήμα, ενώ οι προπονήτριες από την πλευρά τους εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απόδοση του τμήματος και τις δυσκολίες των τελευταίων ετών λόγω πανδημίας που κλήθηκαν να διαχειριστούν.

 

Διοίκηση, και , μετά το τέλος της εκδήλωση, αντάλλαξαν ευχές και συζήτησαν για την ερχόμενη χρονιά.

"Αλιεύοντας" την είδηση