Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τελετή λήξης του 1ου SUMMER CUP ZAGORIN
Τελετή λήξης του 1ου SUMMER CUP ZAGORIN

Τελετή λήξης του 1ου SUMMER CUP ZAGORIN

Με την τελετή λήξης που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (19/6) στην κεντρική πλτεί του Αγ. Γεωργίου ς, ολοκληρώθηκε ουσιαστικά το 1ο SUMMER CUP- ZAGORIN με τις απονομές αναμνηστικών πλακετών και διπλωμάτων.

Συγκεκριμένα από την πρόεδρο του Α.Σ. ΑΡΓΩ,  Νίκη Μαντζαφλέρη, δόθηκε αναμνηστική πλακέτα στον αντιδήμαρχο Τάσο Γαρυφάλλου, ως εκπρόσωπο του δημάρχου που απουσίαζε στην Αθήνα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και από τον προπονητή και εκ των διοργανωτών Βαγγέλη Σταθόπουλο, δόθηκε αναμνηστική πλακέτα όπως και μια μπλούζα της διοργάνωσης, στον πρόεδρο του Α.Σ. ς “ZAGORIN”,  Γιάννη Κράββαρη.

Μετά τον χαιρετισμό που απηύθυναν από την πλευρά τους οι δύο άνδρες, ακολούθησε απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων στις αρχηγούς των ομάδων, οι οποίες ευχαρίστησαν για την πρόσκληση και την ευκαιρία που είχαν να συμμετέχουν, ανέφεραν ότι απόλαυσαν το σύνολο της διοργάνωσης και τη δυνατότητα που είχαν να γνωρίσουν και άλλες αθλήτριες από άλλες περιοχές, ενώ όλες ευχήθηκαν την επόμενη χρονιά να επαναληφθεί η διοργάνωση.

Στη συνέχεια  παρέθεσε δείπνο ο Δήμος Ζαγοράς στις αθλήτριες, τους και τους συνοδούς των ομάδων.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με που απόλαυσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι στην πλατεία.

Η τελευταία ημέρα της διοργάνωσης (Πέμπτη 30/6) δεν είχε τελικά αγωνιστική δραστηριότητα, αφού τα κορίτσια που συμμετείχαν έφτασαν να δώσουν συνολικά 18 αγώνες, οι περισσότεροι σε πολύ μεγάλη ένταση και έτσι έγινε δεκτή από τους η επιθυμία τους να απολαύσουν ακόμη ένα στην Χορευτού, πριν την επιστροφή στα τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άπαντες, διοργανωτές, συμμετέχοντες, αλλά και η τοπική κοινωνία με τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της διοργάνωσης, συμφώνησαν πως  η όλη προσπάθεια είχε απόλυτη επιτυχία και ότι θα πρέπει να ακολουθήσει την επόμενη χρονιά το 2ο SUMMER CUP- ZAGORIN.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση