Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Τελετή λήξης του 1ου SUMMER CUP ZAGORIN
Τελετή λήξης του 1ου SUMMER CUP ZAGORIN

Τελετή λήξης του 1ου SUMMER CUP ZAGORIN

Με την λήξης που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (19/6) στην κεντρική πλατεία του Αγ. Γεωργίου Ζαγοράς, ολοκληρώθηκε ουσιαστικά το 1ο SUMMER CUP- ZAGORIN με τις απονομές αναμνηστικών πλακετών και διπλωμάτων.

Συγκεκριμένα από την πρόεδρο του Α.Σ. ΑΡΓΩ,  Νίκη Μαντζαφλέρη, δόθηκε αναμνηστική πλακέτα στον αντιδήμαρχο Τάσο Γαρυφάλλου, ως εκπρόσωπο του δημάρχου που απουσίαζε στην Αθήνα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και από τον προπονητή και εκ των διοργανωτών Βαγγέλη Σταθόπουλο, δόθηκε αναμνηστική πλακέτα όπως και μια μπλούζα της διοργάνωσης, στον πρόεδρο του Α.Σ. Ζαγοράς “ZAGORIN”,  Γιάννη Κράββαρη.

Μετά τον χαιρετισμό που απηύθυναν από την πλευρά τους οι δύο άνδρες, ακολούθησε απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων στις αρχηγούς των ομάδων, οι οποίες ευχαρίστησαν για την πρόσκληση και την ευκαιρία που είχαν να συμμετέχουν, ανέφεραν ότι απόλαυσαν το σύνολο της διοργάνωσης και τη δυνατότητα που είχαν να γνωρίσουν και άλλες αθλήτριες από άλλες περιοχές, ενώ όλες ευχήθηκαν την επόμενη χρονιά να επαναληφθεί η διοργάνωση.

Στη συνέχεια  παρέθεσε δείπνο ο Δήμος Ζαγοράς στις αθλήτριες, τους προπονητές και τους συνοδούς των ομάδων.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με που απόλαυσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι στην πλατεία.

Η τελευταία ημέρα της διοργάνωσης (Πέμπτη 30/6) δεν είχε τελικά αγωνιστική δραστηριότητα, αφού τα κορίτσια που συμμετείχαν έφτασαν να δώσουν συνολικά 18 αγώνες, οι περισσότεροι σε πολύ μεγάλη ένταση και έτσι έγινε δεκτή από τους προπονητές η επιθυμία τους να απολαύσουν ακόμη ένα μπάνιο στην παραλία Χορευτού, πριν την επιστροφή στα σπίτια τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άπαντες, διοργανωτές, συμμετέχοντες, αλλά και η τοπική κοινωνία με τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της διοργάνωσης, συμφώνησαν πως  η όλη προσπάθεια είχε απόλυτη και ότι θα πρέπει να ακολουθήσει την επόμενη χρονιά το 2ο SUMMER CUP- ZAGORIN.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #πνιγμός Βρετανού στην Σκιάθο #Βρετανός #πνιγμός #Σκιάθος - https://t.co/7PldgT3KQs -

  • “Η Πεποικιλμένη» του Παπαδιαμάντη” #ΗΠεποικιλμένη - https://t.co/OhY3CWCKPH -

  • Στήριξη των πληγέντων από το πλημμυρικό φαινόμενο στον Βόλο #πλημμυρικόφαινόμενο - https://t.co/di5QYJT3x6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση