Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τελευταία ευκαιρία για επιστροφή…
Τελευταία ευκαιρία για επιστροφή…

Τελευταία ευκαιρία για επιστροφή…

Με το σύνθημα “ή τώρα ή ποτέ” η νέα της Ολυμπιακός Βόλου παρουσιάστηκε στους φιλάθλους, στέλνοντας ενότητας και συσπείρωσης.

Σήμερα το απόγευμα, λοιπόν, ήταν προγραμματισμένη η συνέντευξη τύπου, κατά την οποία έγιναν τα “αποκαλυπτήρια” του νέου διοικητικού σχήματος των ερυθρολεύκων, στο Ξενία. Στην αίθουσα τύπου, που φιλοξένησε δημοσιογράφους κι αρκετούς φίλους της ομάδας του Ολυμπιακού, παρευρέθηκαν όλα τα πρόσωπα, που θα συμμετέχουν στη νέα προσπάθεια της ομάδας, ενώ τον λόγο πήραν ο νέος πρόεδρος της , Βασίλης Κούκιος και ο αρόεδρος, Κώστας Θεοδώρου.

Οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν στους στόχους της νέας εποχής, ξεκαθαρίζοντας πως η φετινή χρονιά είναι η καθοριστικότερη για την επιστροφή της ομάδας στην . Παράλληλα, αναφέρθηκαν στον κομβικό ρόλο που θα παίξει η παρουσία του κόσμου στα παιχνίδια της νέας αγωνιστικής σεζόν, τονίζοντας πως ο κόσμος του Ολυμπιακού καλείται να συσπειρωθεί.

Όσον αφορά τα θέματα των μεταγραφών και του γηπεδικού, ξεκαθάρισαν πως η έδρα του Ολυμπιακού παραμένει ακόμα αβέβαιη, καθώς για την επιστροφή στο , χρειάζεται να έρθει σε συμφωνία η με τα Ολυμπιακά Ακίνητα, ενώ οι παίκτες που υπογράφουν τα συμβόλαιά τους θα ανακοινώνονται από το σάιτ της ΠΑΕ, με μέλημα των ιθυνόντων να αποφύγουν τη διαρροή των ονομάτων στον τύπο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση