Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τεχνικός διευθυντής στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θωμάς Μακρής
Τεχνικός διευθυντής στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θωμάς Μακρής

Τεχνικός διευθυντής στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θωμάς Μακρής

Η ανακοινώνει την επιστροφή του Θωμά Μακρή στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια, στο νευραλγικό πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ο Θωμάς Μακρής επί σειρά ετών έχει τιμήσει τον Ολυμπιακό Βόλου, είτε ως ποδοσφαιριστής στο παρελθόν, είτε ως προπονητής στην ομάδα Κ19 του συλλόγου, αλλά και στην πρώτη ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα ο Θωμάς Μακρής υπηρέτησε τον Ολυμπιακό Βόλου, ως τεχνικός διευθυντής, σε μια κρίσιμη περίοδο για τον σύλλογο και βοήθησε τα μέγιστα στο να διατηρηθεί αρχικά η ομάδα στη ' Εθνική κατηγορία, την περίοδο -18, ενώ την επόμενη χρονιά πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας μας στη Φούτμπολ Λιγκ, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες.

Ο Θωμάς Μακρής δεν έφυγε ποτέ από την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου. Ήταν πάντα κοντά στην ομάδα και επιστρέφει για να βοηθήσει τον σύλλογο να υλοποιήσει τους στόχους που θα θέσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η καλωσορίζει τον Θωμά Μακρή στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την αγαπημένη μας ομάδα.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου με του στο site της ΠΑΕ τόνισε: «Όλοι γνωρίζουμε το πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου και είναι τιμή για όποιον την υπηρετεί. Επιστρέφω σ' ένα γνώριμο για μένα, με στόχο να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να δούμε σύντομα την ομάδα στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ταπεινά, χωρίς με λόγια, με δουλειά, υπομονή και επιμονή, θα δουλέψουμε όλοι όσοι απαρτίζουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα, για να οδηγήσουμε ξανά τον Ολυμπιακό στο δρόμο των επιτυχιών. Όπως άλλωστε αρμόζει στην του και στους χιλιάδες φιλάθλους που τον ακολουθούν. Αρχίζει κάτι καινούργιο, το οποίο αποπνέει υγεία, όλοι μαζί θα το υποστηρίξουμε και στο τέλος της διαδρομής, πιστεύω, πως θα είμαστε χαρούμενοι για τα όσα θα πετύχουμε».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση