Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ταξίδι…. στην EUROLEAGUE για τη Νίκη Βόλου
Ταξίδι…. στην EUROLEAGUE για τη Νίκη Βόλου

Ταξίδι…. στην EUROLEAGUE για τη Νίκη Βόλου

Το …ταξίδι ξεκίνησε την Πέμπτη 4/1/2018….  τα τμήματα Παιδικό και Μίνι της Νίκης Βόλου επισκέφτηκαν την Αθήνα για φιλικά παιχνίδια και παρακολούθησαν αγώνα για την  EUROLEAGUE μεταξύ Παναθηναϊκού – Εφές Ανατολού.

Η αποστολή έφτασε στις 11 το πρωί στην Αθήνα και το πρώτο φιλικό παιχνίδι έγινε  στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο στον Άλιμο με τον ΑΣ ΠΕΡΑ. Στην συνέχεια, η αποστολή μετέβη στο Κλειστό  Γυμναστήριο ‘Κροίσος Πέρσης’ για φιλικό παιχνίδι με τον ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ.

Τέλος η αποστολή κατέληξε στο ΟΑΚΑ για την παρακολούθηση του αγώνα για την  EUROLEAGUE μεταξύ Παναθηναϊκού – Εφές Ανατολού.

Κάπως έτσι έφτασε στο τέλος του ένα υπέροχο ταξίδι με πολλές αγωνιστικές παραστάσεις…με πολλές μπασκετικές εικόνες και με πολλές αναμνήσεις.

Την αποστολή στην Αθήνα συνόδεψαν  ο υπεύθυνος Ακαδημιών Χρήστος Αθανασιάδης, ο προπονητής Ανδρέας Τσιριγωτάκης, οι έφοροι των τμημάτων υποδομής Δημήτρης Μανώλης, Μάνθος Μπάντελης, ο pρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής Χαράλαμπος Τουτουτζόγλου και γονείς-συνοδοί.

Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους αθλητές της Νίκης Βόλου, για την άψογη αγωνιστική και έξω αγωνιστική τους παρουσία, καθώς και τους γονείς-συνοδούς που ακολούθησαν την αποστολή στην Αθήνα, την ομάδα Μπάσκετ του ΑΣ ΠΕΡΑ και συγκεκριμένα τον πρόεδρο-καθηγητή Πανεπιστημίου  Μιχάλη Αναστασιάδη, τους προπονητές  Γκαναβία Παναγιώτη και Φέρτη Ηλία.

Επίσης την ομάδα μπάσκετ του ΑΟ ΜΙΛΩΝΑ και συγκεκριμένα τον υπεύθυνο ακαδημιών   Άγγελο Σίννη και τους προπονητές Αποσκίτη Δημήτρη και Καψοκέφαλο Δημήτρη.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

  • Συμφωνία για #μεταναστευτικό: Η «ευέλικτη αλληλεγγύη» και τα αγκάθια #μεταναστευτικό - https://t.co/4Daza2BQ9D -

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση