Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Τα συλλαλητήρια του Ολυμπιακού το 2012 διδάσκουν
Τα συλλαλητήρια του Ολυμπιακού το 2012 διδάσκουν

Τα συλλαλητήρια του Ολυμπιακού το 2012 διδάσκουν

του
Γιώργου Μουλά

Μεγάλη έκπληξη μου προξένησε η παρουσίαση και η παραποίηση του δημοσιογράφου κ. Λουκά, που αφορούσε τα μεγάλα συλλαλητήρια, που έγιναν για την αποκατάσταση του Ολυμπιακού το 2012, στην τηλεοπτική εκπομπή του ASTRA, την 18η-2-2016.

Ο κ. Λουκάς δεν είπε τα γεγονότα όπως έγιναν, προφανώς θέλοντας να κοντράρει τον κ. Μπέο. Παρουσίασε τις μεγάλες αυτές συγκεντρώσεις, σαν πρωτοβουλία των οργανωμένων φιλάθλων. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Τις μεγάλες αυτές συγκεντρώσεις τις οργάνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κάτω από τα γραφεία του στην οδο Δημητριάδος με Εργατικού Κέντρου, απέναντι από το Πασόκ . Βεβαίως στην οργάνωση των συγκεντρώσεων συμμετείχαν οι οργανωμένοι, οι παλαίμαχοι και άλλοι φίλοι.

Επίσης, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός οργάνωσε την του λεωφορείου του Ολυμπιακού στο , προσφέροντας χρήσιμα υλικά στις , ενώ ταυτόχρονα, έδινε κουράγιο στον πρόεδρο.

Ο όγκος και ο παλμός των συγκεντρώσεων έχει μείνει χαραγμένος στην ιστορική μνήμη όλων. Ισως, για πρώτη φορά στην σύγχρονη της, η πόλη είχε αφυπνιστεί και οι χιλιάδες βολιώτες βγήκαν στους δρόμους, μη αντέχοντας την αδικία. Δεν ήταν όλοι . Ήταν και απλοί συμπολίτες μας, που ήθελαν μαζί με εμάς να διατρανώσουν την οργή τους στο μεγάλο έγκλημα, που έγινε σε βάρος της πόλης μας.

Επίσης, η τολμηρή μας να πάμε στο δημιούργησε ντόρο σε όλη την , όταν όλοι νομίζανε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πεθάνει.

Τα χρήσιμα συμπεράσματα της ταραγμένης εκείνης περιόδου, κατά την οποία ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν στα τάρταρα, είναι, ότι μονιασμένοι μπορέσαμε και αναστήσαμε τον σύλλογο. Το ίδιο πρέπει να γίνει και σήμερα. Ας μην παρασυρόμαστε από την πικρία μας και αλληλοκατηγορούμαστε. Και εγώ πολλά θα μπορούσα να πω για κάποιες «ολυμπιακάρες» αλλά δεν είναι χρήσιμο.
Κάνω μία έκκληση σαν απλός φίλαθλος και πολίτης του Βόλου: Τέλος στην εσωστρέφεια. Ας κοιτάξομε όλοι μαζί το , για να δούμε την ομάδα μας εκεί, που πραγματικά της αξίζει!

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση