Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου
Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου

 Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής η του «Η ΙΚΗ» υποδέχτηκε στο εντός έδρας παιχνίδι την αντίστοιχη της ΑΕΒΔ. Ένα παιχνίδι που δεν άφηνε άλλα περιθώρια γι απώλειες βαθμών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ελαφρύ προβάδισμα της ΑΕΒΔ στα πρώτα λεπτά του 1ου δεκαλέπτου, με την ομάδα της Νίκης να ισορροπεί και να βγαίνει με υποδειγματικό τρόπο στην αντ.

Στα 2ο και 3ο δεκάλεπτα οι παίχτριες της Νίκης άσκησαν ασφυκτική πίεση στην αντίπαλη ομάδα, με αποτέλεσμα η διαφορά να εκτοξευτεί στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου στο double σκορ.

Το 4ο δεκάλεπτο κύλησε διαδικαστικά και συντηρητικά εν όψη του επομένου αγώνα εκτός έδρας με τις Τιτάνες Παλαμά.

Κύριο χαρακτηριστικό του χθεσινού αγώνα, η πολυφωνία στο σκοράρισμα για το συγκρότημα της Νίκης Βόλου. Τελικό αποτέλεσμα 60 – 33 .

Η αγωνιστική αυτή σημαδεύτηκε από τις επιστροφές της Σκοτεινιώτη Κ. και Θωμά Σ.  Συνεχίζουν με την συμμετοχή τους στην απόκτηση εμπειριών από ΕΣΚΑΘ, οι Θεοδώρου Ε. και νσταντούλα Ζ. των τμημάτων υποδομής.

Αναμένεται η ενίσχυση της ομάδας στην επόμενη αγωνιστική από την Ντέγκα Ε . Παραμένει να συγκαταλέγεται στις η Αλεξίου Ε.

Τα δεκάλεπτα

1ο 11 – 08

2ο 19 – 06

3ο 19 – 10

4ο 11 – 09

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Γαλανάκης) : Μπακρατσά 2, Γεροκώστα 6 (2), Παρασχάκη 20, Θεοδώρου, Αλεξίου, νσταντούλα 2,  Κοπάνου 5, Μπράχου 10 (1), Κατσιοπούλου 7 (1), Θωμά, Στρίγκου 4, Σκοτεινιώτη 4.

ΑΕΒΔ (Λότφι) :  Ζύμπερη, Μπουγιούρη, Μακρή 2, Στρουμπουλή, Ντόντη, Καρώνη 7 (1), Κώττη, Μιχαηλίδου 21 (1), Βουτσή, Μοδέα 3 (1), Πασιούδη, Πατρίκιου.

Η Δ.Ε. του μπάσκετ ευχαριστεί τους φιλάθλους που έδωσαν το παρών στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου της Νέας Ιωνίας για να υποστηρίξουν την ομάδα.

Στην 4η αγωνιστική, η ομάδα της Νίκης Βόλου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τις Τιτάνες Παλαμά στις 18/12 και ώρα 14:00 στο Παλαμά.

mpasket-niki-volou11-124 mpasket-niki-volou11-122

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση