Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Συνεργασία ΟΠΑΠ με το γαλλικό ιπποδρομιακό στοίχημα
Συνεργασία ΟΠΑΠ με το γαλλικό ιπποδρομιακό στοίχημα

Συνεργασία ΟΠΑΠ με το γαλλικό ιπποδρομιακό στοίχημα

Τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον μεγαλύτερο ιπποδρομιακό κουμπαρά απέκτησαν από 7 Νοεμβρίου οι πελάτες του Ελληνικού Ιπποδρόμου.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία Ιπποδρομίες Α.Ε. του ΟΠΑΠ προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τις γαλλικές ιπποδρομίες Pari Mutuel Urbain (PMU) και εξασφάλισε για τους Ελληνες παίκτες από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 τη συμμετοχή τους στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ιπποδρομιακό κουμπαρά (common pool), στον οποίο μετέχουν συνολικά 19 χώρες με 24.000 σημεία πώλησης.

Οι γαλλικές ιπποδρομίες έχουν τζίρο 8,2 δισ. ευρώ τον χρόνο και 22,5 εκατομμύρια ευρώ κατά μέσον όρο την ημέρα. Στον γαλλικό κουμπαρά παίζονται 823.500 ευρώ κατά μέσον όρο ανά γαλλική ιπποδρομία. Τα προσφερόμενα παιχνίδια στα οποία συμμετέχουν οι Ελληνες παίκτες μέσω περίπου 800 πρακτορείων του ΟΠΑΠ είναι: γκανιάν, πλασέ, δίδυμο, φορκάστ, τρίο, τρικάστ, σουίνγκερ, καθώς και το νέο παιχνίδι 2 στα 4.

Στο μεταξύ η εταιρεία Inspired ανακοίνωσε ότι, μετά τις αλλαγές που επήλθαν στο ρυθμιστικό πλαίσιο για τη διενέργεια των τυχερών παιγνίων μέσω των VLTs στη χώρα μας, η εταιρεία θα προμηθεύσει στην ΟΠΑΠ 3.960 παιγνιομηχανές (VLTs) μέσα στο 2017. Η Inspired είναι ο ένας από τέσσερις συνολικά προμηθευτές μηχανών VLTs του ΟΠΑΠ στο συγκεκριμένο εγχείρημα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Inspired, σύντομα θα ξεκινήσει η ανάπτυξη των μηχανών στα πρακτορεία και τα gaming halls του ΟΠΑΠ. «H Inspired είναι ενθουσιασμένη με την ανακοίνωση αυτής της εβδομάδας σχετικά με την πλήρη ρύθμιση της αγοράς των VLTs. Αυτή η ανακοίνωση θα μας επιτρέψει να ξεκινήσουμε την εγκατάσταση των παιγνιομηχανών μέσα στο 2017», δήλωσε ο επικεφαλής της Inspired Gaming Group, Luke Alvarez.

O ΟΠΑΠ διαθέτει 10ετή άδεια για τη λειτουργία 16.500 VLTs. Επίσης έχει αποκτήσει την άδεια για τη λειτουργία επιπλέον 18.500 VLTs, την εκμετάλλευση των οποίων όμως θα αναλάβουν τρίτοι ενδιαφερόμενοι. Ο ΟΠΑΠ έχει καταβάλει για την απόκτηση των αδειών 35.000 παιγνιομηχανών 560 εκατ. ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο το 2011. Το καλοκαίρι του 2015, μια αιφνιδιαστική τροποποίηση του κανονισμού διενέργειας του τυχερού παιγνίου οδήγησε σε σύγκρουση τις δύο πλευρές, ελληνικό Δημόσιο και ΟΠΑΠ. Τελικά πρόσφατα το ελληνικό Δημόσιο άλλαξε του όρους, επιτρέποντας τον ΟΠΑΠ να συνεχίσει την ανάπτυξη του παιγνίου.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση