Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Συνεργασία Ολυμπιακού– Μεταμόρφωσης στο μπάσκετ
Συνεργασία Ολυμπιακού– Μεταμόρφωσης στο μπάσκετ

Συνεργασία Ολυμπιακού– Μεταμόρφωσης στο μπάσκετ

Σε μια συνεργασία σταθμό για τα δρώμενα της Καλαθοσφαίρισης της περιοχής προχώρησαν σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου και ο ΑΟ Μεταμόρφωσης Βόλου αφού από φέτος θα συνεργαστούν τόσο για την παρουσία της ανδρικής ομάδας της Μεταμόρφωσης στην Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών της ΕΣΚΑΘ όσο και στα τμήματα υποδομής, σε επίπεδο ανταλλαγής παικτών αλλά και σε προπονητικό επίπεδο, όπως συμφωνήθηκε μεταξύ του προέδρου του ΑΟ Μεταμόρφωσης Κρεμαστά Απόστολου και των μελών της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετΈξαρχου Απόστολου και Μεταφτσή Αλέξανδρου.

Προπονητές τόσο στην ανδρική ομάδα όσο και στα τμήματα υποδομής του ΑΟ Μεταμόρφωσης Βόλου θα είναι οι Καπουρνιώτης Μιχάλης και Μάριος Μπορίνος, οι οποιίοι συνεχίζουν και στο γυναίκειο τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου που θα συμμετάσχει φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών .

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής παραχωρήθηκαν με ελεύθερη μεταγραφή στην ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ο Γιώργος Παρασκευάς και ο Σταμάτης Σκαμάγκας, οι οποίοι αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ΕΣΚΑΘ .

Παράλληλα ενισχύεται και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου αφού είναι γνωστή η δυναμική του Απόστολου Κρεμαστά ως παράγοντα του αθλήματος, όντας μέλος και στο Δ/κο Συμβούλιο της ΕΣΚΑΘ .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τι γνωρίζουμε για την Όμικρον: Ιλιγγιώδης η μετάδοση, σημαντική η τρίτη δόση εμβολίου #μετάλλαξηΌμικρον - https://t.co/FiClxazRvG -

  • Eξ' αποστάσεως προγράμματα επιμόρφωσης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Π.Θ. #ΚΕΔΙΒΙΜ - https://t.co/5DIeXqRdgB -

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

"Αλιεύοντας" την είδηση