Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Συνεργασία Γ.Σ.Β.«Η ΝΙΚΗ» με την εταιρία Errea Sport SpA
Συνεργασία Γ.Σ.Β.«Η ΝΙΚΗ» με την εταιρία Errea Sport SpA

Συνεργασία Γ.Σ.Β.«Η ΝΙΚΗ» με την εταιρία Errea Sport SpA

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΙΚΗ» βρίσκεται  ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του Συλλόγου με την εταιρεία Errea Sport SpA.

Πλέον όλα τα του συλλόγου ( αγωνιστικά και ) θα ντύνονται με προϊόντα από την γνωστή ιταλική εταιρεία, ενώ η συνεργασία έχει χρονικό ορίζοντα τρία χρόνια.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Ερασιτέχνη στο Στάδιο, μεταξύ του προέδρου του συλλόγου Στέργιου Φάτση και του εκπροσώπου της Errea στην   Σπύρου Γκολίτση.

Στην συνάντηση, εκτός των άλλων, συζητήθηκε και η προοπτική δημιουργίας ενός καταστήματος με προϊόντα του Συλλόγου, με την ολοκλήρωση της ανακατασκευής του Γηπέδου Π. Μαγουλάς με την στήριξη της Errea.

H Erreà Sport SPA ιδρύθηκε το 1988 στο San Polo di Torrile στην Πάρμα από την οικογένεια Gandolfi και χάρη στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, την προσοχή στη λεπτομέρεια στο design αλλά και στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της, μέσα σε λίγα χρόνια αναπτύχθηκε ραγδαία. Εξελίχθηκε σε βασικό χορηγό μεγάλου αριθμού αθλητικών συλλόγων, από ακαδημίες και ερασιτεχνικά σωματεία, μέχρι σε κάποιες  εκ των πιο φημισμένων ομάδων παγκοσμίως, καλύπτοντας ακόμα και τις  πιο σκληρές απ, σε όλα τα σπορ.

Ενδεικτικά η Errea ,εκτός των ποδοσφαιρικών ομάδων, όπως στο φετινό Μουντιάλ που έντυσε την Εθνική ς, ντύνει: τις εθνικές ομάδες Βόλεϊ της ς, του Βελγίου, της Γαλλίας, της Δανίας, την εθνική της ς, την Γαλλική Ομοσπονδία Μπάσκετ, την εθνική ομάδα γυμναστικής της Γαλλίας κ.ά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση