Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Συνεργασία Γ.Σ.Β.«Η ΝΙΚΗ» με την εταιρία Errea Sport SpA
Συνεργασία Γ.Σ.Β.«Η ΝΙΚΗ» με την εταιρία Errea Sport SpA

Συνεργασία Γ.Σ.Β.«Η ΝΙΚΗ» με την εταιρία Errea Sport SpA

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ» βρίσκεται  ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του Συλλόγου με την εταιρεία Errea Sport SpA.

Πλέον όλα τα τμήματα του συλλόγου ( αγωνιστικά και ) θα ντύνονται με από την γνωστή ιταλική εταιρεία, ενώ η έχει χρονικό ορίζοντα τρία χρόνια.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Ερασιτέχνη στο Στάδιο, μεταξύ του προέδρου του συλλόγου Στέργιου Φάτση και του εκπροσώπου της Errea στην Ελλάδα  Σπύρου Γκολίτση.

Στην συνάντηση, εκτός των άλλων, συζητήθηκε και η προοπτική δημιουργίας ενός καταστήματος με του Συλλόγου, με την ολοκλήρωση της ανακατασκευής του Γηπέδου Π. Μαγουλάς με την στήριξη της Errea.

H Erreà Sport SPA ιδρύθηκε το 1988 στο San Polo di Torrile στην Πάρμα από την Gandolfi και χάρη στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, την προσοχή στη λεπτομέρεια στο design αλλά και στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της, μέσα σε λίγα χρόνια αναπτύχθηκε ραγδαία. Εξελίχθηκε σε βασικό χορηγό μεγάλου αριθμού αθλητικών συλλόγων, από και ερασιτεχνικά σωματεία, μέχρι σε κάποιες  εκ των πιο φημισμένων ομάδων παγκοσμίως, καλύπτοντας ακόμα και τις  πιο σκληρές απαιτήσεις, σε όλα τα σπορ.

Ενδεικτικά η Errea ,εκτός των ποδοσφαιρικών ομάδων, όπως στο φετινό Μουντιάλ που έντυσε την Εθνική Ισλανδίας, ντύνει: τις εθνικές ομάδες Βόλεϊ της Ιταλίας, του Βελγίου, της Γαλλίας, της Δανίας, την εθνική ομάδα στίβου της Ιταλίας, την Γαλλική Ομοσπονδία Μπάσκετ, την εθνική ομάδα γυμναστικής της Γαλλίας κ.ά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ: Νέα αρχή στην διακυβέρνηση της χώρας #ΑλΤσίπρας - https://t.co/kht46p6yBF -

  • Μνήμη Αγίων Μικρασίας #ΑγίουΧρυσοστόμουΣμύρνης - https://t.co/pwyAXlZs1Y -

  • Πτώση αλλοδαπής στη Σκόπελο και διακομιδή στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/C5FESbAEg3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση