Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Συνεδριάζει την Πέμπτη η διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ

Συνεδριάζει την Πέμπτη η διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ

Τις πρώτες απoφάσεις της θα πάρει αύριο, οπότε θα συνεδριάσει το Δ.Σ., η διοικούσα επιτροπή της που όρισε η .

Βασικό θέμα αναμένονται να είναι η διαιτησία και οι επιτροπές της ομοσπονδίας. Οσον αφορά τη διαιτησία, που είναι το πιο νευραλγικό κομ, αναμένεται να επικυρωθούν και να ανακοινωθούν οι νέοι πίνακες διαιτητών.

Χθες η με της προς την «επισημοποίησε» τα μέλη της «επιτροπής εξομάλυνσης» και αναφέρθηκε στις αρμοδιότητές της: «Η εντολή διοίκησης της προσωρινής διοικούσας επιτροπής θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαΐου 2017.

Οι αρμοδιότητές της θα είναι η διαχείριση των ημερήσιων θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), η σχετικών κανονισμών, εάν αυτό θεωρείται απαραίτητο, με σκοπό την εναρμόνισή τους στα πρότυπα της FIFA, η συνέχιση των συζητήσεων με τις αθλητικές αρχές αναφορικά με την τροπο των εθνικών νόμων σε στενή συνεργασία με τη FIFA και την και να οργανώσει την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας διοίκησης το αργότερο μέχρι την 31 Μαΐου 2017».

Ο Κ. Κουτσοκούμνης, μέσω , σχολίασε: «Οι Ενώσεις (ΕΠΣ) δεν έχουν να φοβηθούν κάτι. Δυστυχώς  κάποιοι, για λόγους  που δεν είναι εντελώς κατανοητοί, προσπαθούν να ενσπείρουν ανησυχία».

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση