Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Συνεχίζονται οι εξαιρετικές επιδόσεις για τις αθλήτριες στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Δήμητρα Τσουκαλά και Έφη Φλώρου
Συνεχίζονται οι εξαιρετικές επιδόσεις για τις αθλήτριες στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Δήμητρα Τσουκαλά και Έφη Φλώρου

Συνεχίζονται οι εξαιρετικές επιδόσεις για τις αθλήτριες στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Δήμητρα Τσουκαλά και Έφη Φλώρου

Συνεχίζονται οι εξαιρετικές επι για τις αθλήτριες στίβου του Δήμητρα Τσουκαλά και Έφη Φλώρου.
Υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Παύλου Παρασκευόπουλου, οι δύο αθλήτριες συμμετείχαν στους διασυλλογικούς αγώνες στίβου Ανδρών – υναικών που διεξήχθησαν το Σάββατο 22 Απριλίου στο Άργος Ορεστικό στην Καστοριά και περιλάμβανε αγωνίσματα της Α΄ Φάσης του  πρωταθλήματος για την πρόκριση στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των μεγάλων κατηγοριών.
Συγκεκριμένα η Δήμητρα Τσουκαλά κατέκτησε την 1η θέση στα 100μ. με επίδοση 13''23 και ατομικό ρεκόρ και η Έφη Φλώρου κατέκτησε την 4η θέση στα 1500μ.
Η διοίκηση του Ερασιτέχνη, ο έφορος του τμήματος κι οι προπονητές συγχαίρουν τις αθλήτριες για τις επι τους και τους εύχονται καλή συνέχεια με επιτυχίες στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν.
Συλλυπητήρια του
Το Διοικητικό Συμβούλιο του .Σ.Β. «Η ΙΚΗ» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην του Αλέξανδρου Σάμιου που έφυγε από κοντά μας, την σύζυγό του και τους δύο γιους του.
Ο κόσμος της ίκης από χθες είναι φτωχότερος. Ο Αλέξανδρος Σάμιος υπήρξε όχι μόνο διαχρονικός φίλαθλος της Νίκης Βόλου, αλλά εξαίρετος επαγγελματίας, ενώ πάντα συνέδραμε και βρισκόταν στο πλευρό της ομάδας.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση