Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Συνεχίζει το νικηφόρο σερί η Νίκη Βόλου στο μπάσκετ
Συνεχίζει το νικηφόρο σερί η Νίκη Βόλου στο μπάσκετ

Συνεχίζει το νικηφόρο σερί η Νίκη Βόλου στο μπάσκετ

Συνεχίζει το νικηφόρο σερί, η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ στο , επικρτώντς στον σημερινό αγώνα με 94 – 71 του ΑΠΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ για την 3η αγωνιστική της Γ' ς του Πρωταθλήματος .

Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο Ν.Ιωνίας και παρακολούθησε το παιχνίδι, ενώ το σημερινό αγώνα παρακολούθησαν από τις κερκίδες των ακαδημιών της Νίκης Βόλου, καθώς και του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Στο ημίχρονο ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ Μπάμπης Τουτουτζόγλου, καλωσόρισε τα του Ορφανοτροφείου που βρέθηκαν στον αγώνα, ενώ η ομάδα θα καθιερώσει παιδική κερκίδα στο Κλειστό Γυμναστήριο σε κάθε εντός έδρας αγώνες με παιδιά των ακαδημιών κι από Ιδρύματα της πόλης.

Η Διοικούσα Επιτροπή του μπάσκετ, συγχαίρει τους παίκτες και το προπονητικό team κι ευχαριστεί την ΕΨΑ, για την προσφορά αναψυκτικών στα παιδιά.

Τα δεκάλεπτα

20 – 19, 47 – 40, 66 – 58, 94 – 71

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Πρέκας – Τύμπας): Διγενής 7 (2), Παπαζήσης 2, Αναγνωστόπουλος 15 (3), Κουτίνας 16(1), Τσεβές 8, Βλήτσιος 2, Τσώλης 24, ς 21 (2), Καφάσης, Λωρίτης, Τοκατλίδης.

ΑΠΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: Κλασίδης 13 (3), Σειντής 2, Καλομενίδης 5 (1), Μαστροδημήτρης 2, Αργυρόπουλος 1, Τσολάκης 3 (1), Σαχπατζίδης 9 (2), Πανίδης 6, Πουτούκης 3, Αθανασιάδης 2, Σαρρής 23 (2).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση