Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Συνάντηση της τοπικής επιτροπής καράτε κεντρικής Ελλάδος
Συνάντηση της τοπικής επιτροπής καράτε κεντρικής Ελλάδος

Συνάντηση της τοπικής επιτροπής καράτε κεντρικής Ελλάδος

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη της τοπικής επιτροπής καράτε κεντρικής Ελλάδος, η οποία διορίστηκε με απόφαση ΔΣ από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ), προεδρεύοντος του  Κατσούρα Τιμολέοντα (Λήο), της γραμματέως  Κοσμίδου Ευδοξίας, του υπεύθυνου Τεχνικής Επιτροπής  Στεφάνου Ιωάννη και των περιφερειακών ομοσπονδιακών προπονητών  Κρίσιλα Ιωάννη και  Στεφάνου Μάριου.

Παρών στη και το μέλος επιτροπής εξεταστών της ΕΛΟΚ Κοσμίδης ιώργος, ενώ ο   υπεύθυνος διαιτησίας της επιτροπής Ευάγγελος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και ενημερώθηκε τηλεφωνικά.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στον τρόπο λειτουργίας της Επιτροπής της Κεντρικής Ελλάδος, ενώ ορίστηκε το Σάββατο 8η Ιανουαρίου 2022, ως η πρώτη συνάντηση-ενημέρωση όλων των ενεργών σωματείων Καράτε της Κεντρικής Ελλάδος που ανήκουν στο δυναμικό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις των κλιμακίων, όπου οι αθλητές από όλα τα της Κεντρικής Ελλάδος θα καλούνται να προπονηθούν και θα βοηθηθούν σημαντικά στην τεχνική τους εξέλιξη και στην αγωνιστική τους πορεία εν όψει σημαντικών διοργανώσεων σε περιφερειακό, πανελλήνιο αλλά και διεθνές επίπεδο.
Επίσης, ορίστηκαν και οι για το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους, ενώ την ίδια περίοδο θα διοργανωθεί  προπονητική .
Η τοπική επιτροπή της κεντρικής Ελλάδος και τα μέλη της, ευχαριστούν την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του κάθε μέλους ξεχωριστά και δεσμεύεται να συμβάλλει στην και εξάπλωση του αθλήματος στην .
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση